Què podem fer per la teva empresa?

Millorar la CiberSeguretat i protecció de les teves dades

Ens comprometem a mantenir els teus equips i dades amb el màxim nivell de protecció. Per començar, realitzarem una revisió exhaustiva del teu sistema, analitzant tots els components claus: des del servidor fins als sistemes operatius, aplicacions i dispositius. Aquesta anàlisi detallada ens permet identificar i corregir qualsevol punt feble per eliminar-lo eficaçment.
Seguidament, implementarem el nostre avançat sistema de ciberseguretat gestionada.** Aquest sistema ens proporciona informació en temps real sobre l'estat de salut del teu sistema IT, permetent-nos actuar ràpidament davant qualsevol amenaça o irregularitat.

Per finalitzar, optimitzarem el teu sistema de còpies de seguretat. T'oferirem una solució eficaç i segura, assegurant que les teves dades estiguin protegides amb totes les garanties. Amb aquesta millora, la teva informació estarà resguardada, independentment de qualsevol contingència.

Veure més
La teva oficina al núvol. Solucions Cloud

Transforma la manera de treballar de la teva empresa amb els nostres serveis de migració al núvol.
Encara depens de servidors locals?
Utilitzes els sistemes de correu electrònic pop3 i imap, que ja no ofereixen la seguretat necessària? Nosaltres et proporcionem una solució eficient i moderna.
Facilitarem la transició del teu sistema de compartició de fitxers i correu electrònic cap a plataformes de primer nivell com Microsoft 365 o Google Workspace. Això assegura que els teus equips treballin de forma més sincronitzada i segura, no importa on es trobin. Tindràs accés als teus fitxers i podràs comunicar-te amb el teu equip des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Elimina la necessitat de servidors físics en la teva oficina gràcies als nostres servidors cloud avançats. Aquesta transició no només optimitza el teu espai de treball, sinó que també et proporciona una major seguretat i eficiència.
Adopta les eines tecnològiques més avançades i segures amb el suport del nostre equip d'experts.

Estem aquí per guiar-te en cada pas, assegurant que la teva empresa estigui sempre al davant de les innovacions tecnològiques.

Veure més
Consultoria en noves tecnologies, software de gestió i protecció de dades
A HST, oferim una consultoria especialitzada en noves tecnologies, software de gestió i protecció de dades, incloent l'adequació al RGPD.

Com a proveïdor global en IT, ens dediquem a comprendre a fons les teves necessitats empresarials i a oferir solucions personalitzades que abracen tots els aspectes de les tecnologies de la informació. Això inclou des de la implantació d'ERP fins a l'ajustament dels teus processos al RGPD, assegurant que la teva empresa operi amb la màxima eficiència i seguretat.

El nostre enfocament global i integrat en IT fa que HST sigui el soci ideal per a empreses que busquen un suport complet en tecnologia. Amb la nostra assistència, podràs afrontar qualsevol desafiament IT amb confiança, sabent que tens al teu costat un equip d'experts compromesos amb el teu èxit empresarial.

Veure més
Aplicacions Software i Hardware
A HST, t'oferim una solució integral per a totes les teves necessitats tecnològiques. Ens encarreguem de proveir-te amb les llicències de software ofimàtic i tècnic que requereixis, assegurant que la teva empresa tingui sempre accés a les eines més actuals i eficients. A més a més, subministrem equipament informàtic, perifèrics, i altres solucions avançades com sistemes de control de presència i centrals telefòniques de veu IP.

Veure més
Potenciar la presència a internet del teu negoci
Millora la teva presència online amb HST. Dissenyem la teva pàgina web corporativa per a una presència a Internet ben posicionada, millorant així la teva imatge i les teves vendes. A més, t'oferim serveis de SEO, campanyes de Google Ads, gestió de dominis i allotjament.

Veure més
Suport tècnic avançat

Descobreix Ciber Assist, el nostre servei estrella de suport tècnic que combina el millor de diferents àmbits. Amb Ciber Assist, t'oferim no només una ciberseguretat gestionada d'alta qualitat, sinó també una administració completa de la teva xarxa i sistemes. A més, el nostre servei inclou suport preventiu, ràpida resposta a incidències, reparació d'equips i solucions avançades en networking.

També et proporcionem ajuda i formació contínua als teus empleats,perquè estiguin sempre al dia amb les últimes tendències i millors pràctiques en tecnologia i ciberseguretat. Aquest enfocament no solament redueix els riscos, sinó que també millora la productivitat i eficiència del teu equip.

Considera'ns com un departament més de la teva empresa.Som el departament IT que la teva pime necessita: supervisem tot per a tu, oferint solucions integrals i personalitzades que s'ajusten perfectament a les necessitats i objectius del teu negoci.

Casos d'èxit

  • testimoni de client Nexus
    "Des del 2012, treballem amb HST amb els serveis profesionals d´informàtica, les solucions tecnològiques per empresa que ofereixen, i també els corresponents manteniments d´aquests. Al llarg d´aquests anys s´han guanyat la nostra confiança, per aquest motiu, i perquè volem estar tranquils davant la normativa RGPD, també hem comptat amb el seu suport i assessorament en tots els aspectes sobre protecció de dades i mesures de seguretat. El temps de resposta és immillorable i el seu servei, eficient i professional, actituds que ens permeten que cap incidència aturi el el bon funcionament de l´empresa.”
    Grup Nexus
    Montse Monjo, Directora
  • “Amb Google Workspace, el nostre equip s’ha tornat més eficient i productiu gràcies a aquesta solució que té la capacitat de compartir documents i arxius amb facilitat, entre altres coses. El procès de canvi va ser còmode i no va afectar a la gestió diària de l’empresa, per tant, amb el canvi l’hem encertat. La professionalitat d’HST ha estat de gran ajuda (donant tot el suport i formació al nostre personal) i ha fet que la implantació sigui tot un èxit.”
    Transports Tarragona
    Tito Tarragona, Gerent