Què podem fer per la teva empresa?

Millorar la CiberSeguretat i protecció de les teves dades

Ens comprometem a mantenir els teus equips i dades amb el màxim nivell de protecció. Per començar, realitzarem una revisió exhaustiva del teu sistema, analitzant tots els components claus: des del servidor fins als sistemes operatius, aplicacions i dispositius. Aquesta anàlisi detallada ens permet identificar i corregir qualsevol punt feble per eliminar-lo eficaçment.
Seguidament, implementarem el nostre avançat sistema de ciberseguretat gestionada.** Aquest sistema ens proporciona informació en temps real sobre l'estat de salut del teu sistema IT, permetent-nos actuar ràpidament davant qualsevol amenaça o irregularitat.

Per finalitzar, optimitzarem el teu sistema de còpies de seguretat. T'oferirem una solució eficaç i segura, assegurant que les teves dades estiguin protegides amb totes les garanties. Amb aquesta millora, la teva informació estarà resguardada, independentment de qualsevol contingència.

Veure més
La teva oficina al núvol. Solucions Cloud
Descobreix la Transformació: De Servidors Locals al Núvol i Escriptoris Virtuals. Elevar la teva comunicació i col·laboració empresarial és essencial. Facilitem la migració del teu sistema de compartició de fitxers i correu a Microsoft 365 o Google Workspace assegurant que els teus equips treballin de manera sincronitzada i segura. Accedeix als teus fitxers i comunica el teu equip des de qualsevol lloc, en qualsevol moment.

Veure més
Assessoria en noves tecnologies, seguretat i protecció de dades
En un entorn empresarial on la tecnologia evoluciona constantment, oferim assessorament especialitzat en noves tecnologies per mantenir la vostra empresa a l'avantguarda. La seguretat i la protecció de dades són pilars fonamentals a l'era digital, i a HST ens destaquem per oferir solucions robustes.

Veure més
Aplicacions Software i Hardware
El nostre equip d'experts en tecnologia treballa incansablement per mantenir-se a l'avantguarda de les darreres tendències i desenvolupaments al món de la informàtica. Ja sigui que necessiti optimitzar els seus processos interns, millorar la seguretat dels seus sistemes o implementar solucions innovadores, estem a punt per oferir solucions que marquen la diferència.

Veure més
Potenciar el teu negoci amb solucions web
Dissenyem la teva pàgina web corporativa perquè tinguis una presència a Internet ben posicionada i augmentis les vendes. També creem la teva botiga online amb una solució d'ecommerce potent i escalable per vendre els teus productes a tot el món.

Veure més

Casos d'èxit

  • testimoni de client Nexus
    "Des del 2012, treballem amb HST amb els serveis profesionals d´informàtica, les solucions tecnològiques per empresa que ofereixen, i també els corresponents manteniments d´aquests. Al llarg d´aquests anys s´han guanyat la nostra confiança, per aquest motiu, i perquè volem estar tranquils davant la normativa RGPD, també hem comptat amb el seu suport i assessorament en tots els aspectes sobre protecció de dades i mesures de seguretat. El temps de resposta és immillorable i el seu servei, eficient i professional, actituds que ens permeten que cap incidència aturi el el bon funcionament de l´empresa.”
    Grup Nexus
    Montse Monjo, Directora
  • “Amb Google Workspace, el nostre equip s’ha tornat més eficient i productiu gràcies a aquesta solució que té la capacitat de compartir documents i arxius amb facilitat, entre altres coses. El procès de canvi va ser còmode i no va afectar a la gestió diària de l’empresa, per tant, amb el canvi l’hem encertat. La professionalitat d’HST ha estat de gran ajuda (donant tot el suport i formació al nostre personal) i ha fet que la implantació sigui tot un èxit.”
    Transports Tarragona
    Tito Tarragona, Gerent