A HST adaptem la teva web perquè compleixi amb la normativa LSSICE.

 

Amb la nostra llarga trajectòria en la implantació de la LOPD i LSSICE en tot tipus d’organitzacions i sectors d’activitat, a HST assegurem l’adequació a la LSSICE de manera integral i efectiva sense alts costos de temps ni recursos.

La LSSICE (34/2002), Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, afecta tots els titulars de llocs web, i regula tots els serveis i comunicacions a internet. Totes les empreses, professionals i organitzacions que gestionen dades personals han d’ adaptar-se als principis i obligacions que aquesta normativa declara per tal de garantir els drets dels interessats.

A HST tenim els coneixements necessaris per a adaptar la teva web al LSSICE. El nostre servei és fonamentalment presencial i totalment adaptat a les característiques de cada empresa.

També oferim el mateix servei en modalitat online, però només en aquells casos que el nivell de seguretat de dades sigui bàsic i l’activitat de l’empresa ho permeti, tot això seguint les indicacions de l’AEPD.

Beneficis

Alta capacitat de reacció davant pèrdues de dades

Seguretat informàtica

Delimitació de responsabilitats

Bona imatge empresarial

Sancions

Les sancions per no adaptar-se a la LSSICE poden arribar a ser d’entre 10 i 20 milions d’euros, o entre el 2 i el 4% del volum de negoci anual global.

Evita sancions deixant la teva empresa i la seva adaptació a la LSSICE a mans d’ HST.

    SOL·LICITA INFORMACIÓ


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:
    Adequar la meva web a la protecció de dades, adequació de la LSSICE, adequació de la web, consultoria protecció de dades de la web, RGPD Lleida, consultors en protecció de dades.