¡Transforma tu Empresa con una Migración Integral hacia la Nube y Soporte Completo de HST!

En HST, comprendemos la importancia de mantener tu negocio en la vanguardia tecnológica. Nuestra experiencia en migraciones completas hacia la nube te ofrece una transición sin complicaciones y una mejora sustancial en la eficiencia operativa.

Gestiona tu empresa con mayor eficacia con Google Workspace

Gmail

Gmail

Preocupa’t dels teus negocis, no del teu software de correu electrònic. Gmail per a empreses ofereix una capacitat de 30 GB per usuari, un gran control de l’spam, així com el motor de cerca de Google, índex de disponibilitat de 99.9%, accessible des de qualsevol sistema i programes de correu com Outlook.
.

Google Calendar

Google Calendar

Gestiona les reunions i comparteix calendaris en línia amb Google Calendar. Un programa de calendari basat en web que permet als teus empleats treballar en conjunt de manera eficient i col·laborativa mentre que ajuda a minimitzar els costos i els problemes de TI.

Google Docs

Google Docs

Documents compartits i col·laboració en temps real. Documents, fulls de càlcul i presentacions en el núvol per permetre als usuaris compartir i editar els seus arxius de forma simultània i disposant sempre de l’última versió, sense perdre mai el control de la seva informació.

Google Drive

Google Drive t’ofereix un espai únic, en el núvol, per emmagatzemar els teus arxius i et dóna accés a ells des del teu pc, tablet o smartphone. Comparteix els teus arxius o carpetes senceres amb persones, departaments, i fins i tot clients. Utilitza característiques com la recerca per trobar ràpidament el que necessites. Comença amb fins a 30 GB d’emmagatzematge gratuït per a cada usuari i disposa més capacitat quan ho necessitis.

Google Sites

Google Sites

Crea de forma senzilla webs per a intranets i projectes en equip. Google Sites és fàcil d’utilitzar i permet crear llocs web sense que sigui necessari utilitzar codi ni coneixements d’HTML, assignant permisos per grup o usuari per a cada secció.

Google Hangouts

Google Meet

Manté videoconferències d’alta definició a través de Meet amb fins a 100 participants des del pc, tablet o telèfon. Pots compartir pantalla, mostrar presentacions i parlar mentre treballes.

Google Marketplace

Marketplace

Google Apps Marketplace és un espai amb aplicacions per a qualsevol necessitat del teu negoci. Amb només uns clics, pots trobar, provar, comprar i activar aplicacions web de nombrosos programadors que s’integraran perfectament al teu Google Apps.

Conjunto de aplicaciones

Correo, videoconferencias, disco duro virtual, edición de documentos y mucho más.

Oficina virtual

Accede a todos los servicios desde cualquier dispositivo sin perder el control de tu información mediante administración simple y centralizada.

Seguridad

Para Google la seguridad es su prioridad número 1, por eso llega a los niveles más altos y con la mayor disponibilidad, menos problemas para TI y tu empresa.

Actualizado

Las prestaciones de Google Workspace aumentan a diario, sin necesidad de instalar nuevas aplicaciones en sus dispositivos.

Tal vez estabas buscando:

Google Apps Lleida, G suite, correo en la nube Lleida, implantación google apps Lleida, licencias Google apps Lleida, Google apps empresas Lleida, especialista google apps Lleida, soluciones de teletrabajo, herramientas para el teletrabajo