A HST som especialistes en implantació, configuració, administració i traspàs de dades a G Suite (Google Apps).

Tenim el servei adequat per la teva empresa, centre educatiu o institució. Som líders en implantació de G Suite (Google Apps) a Lleida.

Què és G Suite (google apps)?

La millor plataforma de productivitat, comunicació i col·laboració

G Suite, abans anomenat Google Apps for Work, és un servei de Google que ens proporciona diferents productes amb el nostre nom de domini. Compta amb diverses eines web amb elements semblants a les suites ofimàtiques tradicionals, inclou Gmail, Hangouts, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Sites i Vault.

Correu electrònic professional, emmagatzematge en línia, calendaris compartits, videoconferències i més. Dissenyat pels equips i creat per a l’empresa.

Idoni pel teletreball. Treballa des de casa teva i accedeix als documents, correus i calendaris com si estiguessis a l’oficina.

Conjunt d'aplicacions

Gran gamma de serveis per a empreses, augmenten la teva oferta cada dia, des de correu i xat fins a documents i videoconferències.

Nº 1 en seguretat

Per a Google la seguretat és la seva prioritat número 1, per això, arriba als nivells més alts i amb la major disponibilitat, menys problemes per TI i la teva empresa.

Mobilitat

Accedeix a tots els serveis des de qualsevol dispositiu sense perdre el control de la teva informació mitjançant administració simple i centralitzada.

Sempre actualitzat

Les prestacions de Google Apps augmenten cada dia, sense necessitat d’instal·lar aplicacions, pegats, actualitzar, canvis en hardware, backup.

Traspàs de dades des del teu anterior sistema de correu, configurem els teus comptes i el teu sistema. La nostra experiència i equip tècnic ens distingeix com el millor distribuïdor de G Suite (Google Apps) a Lleida.

La nostra feina comença planificant la implantació, seguim portant-la a terme i formant als teus empleats, i no acaba, ja que sempre ens tindràs al teu costat.
Estarem pendents de tots els detalls fins a aconseguir l’èxit més rotund en la implantació de la solució.

Gmail

Gmail

Preocupa’t dels teus negocis, no del teu software de correu electrònic. Gmail per a empreses ofereix una capacitat de 30 GB per usuari, un gran control de l’spam, així com el motor de cerca de Google, índex de disponibilitat de 99.9%, accessible des de qualsevol sistema i programes de correu com Outlook.
.

Google Calendar

Google Calendar

Gestiona les reunions i comparteix calendaris en línia amb Google Calendar. Un programa de calendari basat en web que permet als teus empleats treballar en conjunt de manera eficient i col·laborativa mentre que ajuda a minimitzar els costos i els problemes de TI.

Google Docs

Google Docs

Documents compartits i col·laboració en temps real. Documents, fulls de càlcul i presentacions en el núvol per permetre als usuaris compartir i editar els seus arxius de forma simultània i disposant sempre de l’última versió, sense perdre mai el control de la seva informació.

Google Drive

Google Drive t’ofereix un espai únic, en el núvol, per emmagatzemar els teus arxius i et dóna accés a ells des del teu pc, tablet o smartphone. Comparteix els teus arxius o carpetes senceres amb persones, departaments, i fins i tot clients. Utilitza característiques com la recerca per trobar ràpidament el que necessites. Comença amb fins a 30 GB d’emmagatzematge gratuït per a cada usuari i disposa més capacitat quan ho necessitis.

Google Sites

Google Sites

Crea de forma senzilla webs per a intranets i projectes en equip. Google Sites és fàcil d’utilitzar i permet crear llocs web sense que sigui necessari utilitzar codi ni coneixements d’HTML, assignant permisos per grup o usuari per a cada secció.

Google Hangouts

Google Hangouts

Manté videoconferències d’alta definició a través de Hangouts amb fins a 15 participants des del pc, tablet o telèfon. Pots compartir pantalla, mostrar presentacions i parlar mentre treballes.

Google Marketplace

Marketplace

Google Apps Marketplace és un espai amb aplicacions per a qualsevol necessitat del teu negoci. Amb només uns clics, pots trobar, provar, comprar i activar aplicacions web de nombrosos programadors que s’integraran perfectament al teu Google Apps.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  HST proporciona també altres serveis Cloud:
  Backup online

  Nosaltres t’aconsellem. Disposem de solucions dissenyades per donar una resposta professional a tot tipus d’empreses. Solucions adaptades a les teves necessitats i que faciliten la còpia de les dades, en qualsevol entorn o sistema operatiu, amb un eficaç servei d’assistència per a cada cas.

  G Suite - Google Apps

  A HST som especialistes en implantació, configuració, administració i traspàs de dades a G Suite (Google Apps). Tenim el servei adequat per la teva empresa, centre educatiu o institució. Som líders en implantació de G Suite (Google Apps) a Lleida.

  Office 365

  Des d’HST, com a distribuïdor oficial dels productes online i solucions Cloud de Microsoft a Lleida, t’acompanyarem en el procés de migració cap aquests nous sistemes, en la posterior administració dels mateixos i et subministrarem les llicències d’ús que necessitis.

  Zoho CRM

  El CRM (Customer Relationship Management) permet a les empreses identificar, atreure, seleccionar i gestionar individualment els contactes i clients a efectes d’augmentar la retenció dels comptes i optimitzar el seu valor a l’organització a curt, mitjà i llarg termini.

  Hosting

  Disposem de potents servidors per donar serveis d’allotjament web (Hosting) i registre de dominis. Comptem amb diversos plans d’allotjament web perquè puguis triar el que millor s’adapta a les teves necessitats.

  Servidors al Núvol

  Els servidors al núvol proporcionen a les Pimes un major rendiment i optimització, gràcies a la seva escalabilitat i flexibilitat d’ús. Amb aquest tipus de modalitat pot migrar tota la seva infraestructura informàtica al núvol, o només una part, si ho prefereix, d’una manera totalment segura i accessible.

  La nostra feina comença planificant la implantació, seguim portant-la a terme i formant als teus empleats, i no acaba, ja que sempre ens tindràs al teu costat.

  Estarem pendents de tots els detalls fins a aconseguir l’èxit més rotund en la implantació de la solució.

  Traspàs de dades des del teu anterior sistema de correu, configurem els teus comptes i el teu sistema. La nostra experiència i equip tècnic ens distingeix com el millor distribuïdor de Google Apps a Lleida.

  .

  Mobilitat

  Accedeix a tots els serveis des de qualsevol dispositiu sense perdre el control de la teva informació mitjançant administració simple i centralitzada.

  Nº 1 en seguretat

  Per a Google la seguretat és la seva prioritat número 1, per això, arriba als nivells més alts i amb la major disponibilitat, menys problemes per TI i la teva empresa.

  Potser estaves buscant:

  Google Apps Lleida, G suite, correu al núvol Lleida, implantació google apps Lleida, llicències Google apps Lleida, Google apps empreses Lleida, especialista google apps Lleida, solucions de teletreball, eines pel teletreball