Gestiona la teva empresa amb més eficàcia amb Google Workspace

Les eines empresarials de Google Workspace et proporcionen tot allò que necessites, tant tu com el teu equip, per dur a terme qualsevol tasca. Tot està integrat de manera perfecta en una única solució, que inclou fins i tot comptes de correu professionals amb el teu propi domini empresarial.

Gmail

Gmail

Preocupa’t dels teus negocis, no del teu software de correu electrònic. Gmail per a empreses ofereix una capacitat de 30 GB per usuari, un gran control de l’spam, així com el motor de cerca de Google, índex de disponibilitat de 99.9%, accessible des de qualsevol sistema i programes de correu com Outlook.
.

Google Calendar

Google Calendar

Gestiona les reunions i comparteix calendaris en línia amb Google Calendar. Un programa de calendari basat en web que permet als teus empleats treballar en conjunt de manera eficient i col·laborativa mentre que ajuda a minimitzar els costos i els problemes de TI.

Google Docs

Google Docs

Documents compartits i col·laboració en temps real. Documents, fulls de càlcul i presentacions en el núvol per permetre als usuaris compartir i editar els seus arxius de forma simultània i disposant sempre de l’última versió, sense perdre mai el control de la seva informació.

Google Drive

Google Drive t’ofereix un espai únic, en el núvol, per emmagatzemar els teus arxius i et dóna accés a ells des del teu pc, tablet o smartphone. Comparteix els teus arxius o carpetes senceres amb persones, departaments, i fins i tot clients. Utilitza característiques com la recerca per trobar ràpidament el que necessites. Comença amb fins a 30 GB d’emmagatzematge gratuït per a cada usuari i disposa més capacitat quan ho necessitis.

Google Sites

Google Sites

Crea de forma senzilla webs per a intranets i projectes en equip. Google Sites és fàcil d’utilitzar i permet crear llocs web sense que sigui necessari utilitzar codi ni coneixements d’HTML, assignant permisos per grup o usuari per a cada secció.

Google Hangouts

Google Meet

Manté videoconferències d’alta definició a través de Meet amb fins a 100 participants des del pc, tablet o telèfon. Pots compartir pantalla, mostrar presentacions i parlar mentre treballes.

Google Marketplace

Marketplace

Google Apps Marketplace és un espai amb aplicacions per a qualsevol necessitat del teu negoci. Amb només uns clics, pots trobar, provar, comprar i activar aplicacions web de nombrosos programadors que s’integraran perfectament al teu Google Apps.

Conjunt d'aplicacions

Correu, videoconferències, disc dur virtual, edició de documents i molt més.

Oficina virtual

Accedeix a tots els serveis des de qualsevol dispositiu sense perdre el control de la teva informació mitjançant administració simple i centralitzada.

Seguretat

Per a Google la seguretat és la seva prioritat número 1, per això, arriba als nivells més alts i amb la major disponibilitat, menys problemes per TI i la teva empresa.

Actualitzat

Les prestacions de Google Workspace augmenten cada dia, sense necessitat d’instal·lar noves aplicacions al seus dispositius.

Potser estaves buscant:

Google Apps Lleida, G suite, correu al núvol Lleida, implantació google apps Lleida, llicències Google apps Lleida, Google apps empreses Lleida, especialista google apps Lleida, solucions de teletreball, eines pel teletreball