Servei Tècnic Lleida

Outsourcing

Som el departament informàtic de la seva empresa

L’objectiu és externalitzar el departament informàtic de la seva empresa. Deixar-ho tot en mans dels professionals d’HST, d’aquesta manera tindrà els seu departament TI amb costos reduïts.

 • Flexibilitat
 • Reducció de costos
 • Augment de productivitat
 • 100% disponible
 • Experts qualificats
 • Tecnologia punta
 • Assessorament TIC

3 Fases per garantir l’èxit:

Diagnòstic

Anàlisi de la seva infraestructura informàtica i comunicacions. Conté: inventari, anàlisi de la xarxa i els seus components, anàlisi de seguretat, anàlisi llicències, proposta de millores, valoració econòmica i temporal, conclusions. Tot això reflectit en un informe (Estudi inicial) que es lliura al client en la primera reunió.

Teràpia de xoc

De contractar el Servei de Manteniment, els tècnics d’HST desembarquen a la seva empresa i posen immediatament en marxa les millores imprescindibles per garantir el correcte funcionament i la seguretat de la seva infraestructura informàtica.

A treballar tranquils

Amb el sistema a punt i sota control fem periòdicament les accions de Manteniment preventiu que minimitzaran la problemàtica a la qual pot estar exposada la seva infraestructura informàtica. Tot i això, si es produeix un imprevist, fem una ràpida intervenció puntual per solucionar-ho.


  Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


  Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad


  Quizás estabas buscando:

  Outsourcing Lleida, Servicio técnico Lleida