Servei Tècnic Lleida

Outsourcing

Som el departament informàtic de la teva empresa

L’objectiu és externalitzar el departament informàtic de la teva empresa. Aquest servei complementa el servei de suport per a empreses, d’aquesta manera tindràs el teu departament TI amb costos reduïts, ajustats a les teves necessitats i amb un preu fix tancat.

Posa’t en mans de professionals!

Major flexibilitat i menys costos – la teva empresa serà més flexible i disminuiràs costos fixos, amb la possiblitat de convertir-los en costos variables segons el que necessitis.

Augment de productivitat – mentres la teva empresa s’esforça en les tasques i gestions més productives i rendibles per tu, nosaltres vetllem perque els teus sistemes i equips estiguin sempre operatius.

100% disponible – nosaltres ens ocupem de que tinguis un departament tècnic sempre disponible.

Experts qualificats – deixa’t de preocupar per formar el teu personal en noves tecnologies, ara els experts qualificats d’HST estan a la teva disposició.

Avantatges competitives – gràcies als experts qualificats i especialistes contínuament formats, aporten a la teva empresa major competitivitat, agilitat i flexibilitat als serveis.

Tecnologia punta– amb una mínima inversió, tens accès a la tecnologia més puntera, només pagaràs pel servei que necessitis. Ens adaptem per tu.

Satisfacció  – el teu personal serà atès en tot moment per experts que, a fi de donar un servei qualificat complert, busquen la satisfacció dels clients, agilitzen les incidències i donen una solució ràpida i efectiva.

3 Fases per garantir l’èxit:

Diagnòstic

Anàlisi de la teva infraestructura informàtica i comunicacions. Conté: inventari, anàlisi de la xarxa i els seus components, anàlisi de seguretat, anàlisi llicències, proposta de millores, valoració econòmica i temporal, conclusions. Tot això reflectit en un informe (Estudi inicial) que es lliura al client en la primera reunió.

Teràpia de xoc

De contractar el Servei de Manteniment, els tècnics d’HST desembarquen a la teva empresa i posen immediatament en marxa les millores imprescindibles per garantir el correcte funcionament i la seguretat de la teva infraestructura informàtica.

A treballar tranquils

Amb el sistema a punt i sota control fem periòdicament les accions de Manteniment preventiu que minimitzaran la problemàtica a la qual pot estar exposada la teva infraestructura informàtica. Tot i això, si es produeix un imprevist, fem una ràpida intervenció puntual per solucionar-ho.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Outsourcing a Lleida, Servei Tècnic a Lleida