Còpia al núvol

Ara gràcies al Backup Online (còpia online) guarda les còpies de seguretat
de les teves dades més importants, ubicant-les al núvol.
Així estaran fora de la teva empresa, tal com ens demana el RGPD.

Escalable

Amplia el teu contracte depenent de l’espai que necessitis en cada moment.

Replicat

Les teves dades estaran segures, replicades en els nostres diferents centres de dades.

Seguretat i protecció de dades (LOPD)

Les còpies es guarden a Espanya protegides de qualsevol catàstrofe.

Dades protegides:
Complim amb la normativa espanyola de protecció de dades, sobre la necessitat de disposar d’una còpia de seguretat fora de les dependències de l’empresa.

Informes diaris:
Sempre estaràs informat de l’evolució de les teves còpies de seguretat rebent un missatge diari amb el resum de l’estat del backup.

Totalment confidencial:
Les còpies viatgen encriptades des de que surten del teu equip i durant tot el procés d’emmagatzemament.

Versionat:
Possibilitat d’accedir a diferents versions de les còpies de manera independent.

Datacenters:
Els nostres centres de dades disposen de les més avançades mesures de seguretat física i lògica.

Programació:
Definirem el què voler copiar, i configurarem el backup perquè de forma periòdica copiï les nostres dades. Tot això, segons els nostres requeriments personalitzats.

Una bona solució de Backup Online ha de ser fàcil de configurar, flexible i totalment automatitzada, externalitzant les còpies amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat.

Com escollir la millor solució?

Nosaltres t’ aconsellem. Disposem de solucions dissenyades per donar una resposta professional a tot tipus d’empreses. Solucions adaptades a les teves necessitats i que faciliten la còpia de les dades, en qualsevol entorn o sistema operatiu, amb un eficaç servei d’assistència per a cada cas.

Com funciona?

S’instal·la el software necessari per a realitzar el Backup Online (còpia online) i es crea el grup de còpia, s’identifiquen els arxius que es volen copiar i s’estableix la periodicitat de la còpia.

El programa realitza la tasca demanada de forma automàtica i genera l’arxiu corresponent a la còpia, utilitzant sistemes d’encriptació i compressió d’última generació i la tecnologia més avançada (in-file delta).

D’aquesta manera es redueix el temps necessari per a les còpies, s’economitza l’ample de banda i l’espai utilitzat en destinació, minimitzant les tarifes a aplicar.

La informació s’envia des del sistema informàtic del client al Data-Center a través de protocols segurs (SSL / https) per garantir la seguretat de la transmissió.

I finalment el més important, la restauració de la informació que és l’objectiu principal de tota còpia de seguretat, recuperar la informació quan és necessari.

Automatització de les Còpies

Un cop instal·lat i programat, només es necessita que l’ordinador estigui connectat a Internet perquè es realitzi de forma automàtica i sense cap intervenció de l’usuari.

Recuperació de les dades

Aquest és sens dubte l’objectiu final de tot sistema de Backup. Si pateixes una pèrdua de les teves dades, et garantim la total recuperació en el menor termini de temps possible.

Garantia en la disponibilitat de la Informació

Els nostres sistemes de Backup (còpia online) fan possible que les teves dades estiguin sempre disponibles (365 dies x 24 hores). Només necessites una connexió a Internet i les teves claus personals.

Confidencialitat

Un codi d’usuari per accedir al servei i una clau personal de xifrat per accedir a les dades emmagatzemades garanteixen una absoluta confidencialitat.

Seguretat de la informació

La seguretat ve avalada per la utilització de certificats i Protocols d’Internet segura (SSL), així com les tècniques d’encriptació d’última generació.

Externalització de les dades

Mantenint les dades externalitzades a Data-Center especialitzats, aconsegueix la tranquil·litat necessària per continuar el teu negoci en cas de robatoris, incendis o catàstrofes en el lloc de treball.

Informació completa de les tasques realitzades

Rep un detallat informe després de cada tasca de còpia, restauració o qualsevol canvi realitzat, coneixent qualsevol activitat que es realitzi en el nostre servei de Backup.

Recuperació de fitxers

Planificant una correcta política de còpies, podràs recuperar versions d’arxius creats amb anterioritat així com arxius eliminats.

Comoditat i flexibilitat

Amb una interface intuïtiva, podràs adaptar-te totalment a la configuració i posterior actualització de les necessitats particulars per a cada Backup.

Estalvi en inversió i costos de manteniment

Sense inversions en infraestructures i mitjançant plans que s’ajusten a les teves necessitats, només pagaràs per l’ús del servei en cada moment.

Actualització constant

El teu sistema de còpies mai es quedarà obsolet i disposaràs de la última versió, amb tots els avenços que converteixen el nostre servei en la solució més professional.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  Backup online Lleida, copia seguretat al núvol Lleida, copia online Lleida