Equipament informàtic

Disposar d’un bon equipament informàtic augmenta el rendiment productiu de l’empresa

Deixa’t aconsellar pel nostre equip de professionals, t’oferim la més àmplia varietat d’equips i perifèrics informàtics. Treballem amb els principals fabricants d’ordinadors, portàtils, servidors, tpvs, impressores, electrònica de xarxa, etc.

Només diga’ns les teves necessitats i un dels nostres consultors, experts en noves tecnologies, prepararà per a tu un pressupost a mida. Som et teu consultor informàtic a Lleida.

Gestionem el teu rènting o busquem el finançament més adequat al teu projecte.

Pagament per còpia

A HST som conscients dels problemes de costos que hi ha a les organitzacions a dia d’avui i del temps que es perd en activitats que desvien la teva atenció del que realment rendibilitza el teu  negoci. Per això, hem creat per a tu el programa de Pagament per còpia.

Amb aquest sistema la teva organització tindrà un preu únic per pàgina per tenir sempre sota control els volums d’ús i costos de producció dels equips de la teva empresa.

Amb pagament per còpia disposaràs sempre de l’última tecnologia per a la producció de documents sense necessitat de comprar-la.

Sol·licita informació sobre pagament per còpia als nostres comercials.

Potser estaves buscant:

Comprar ordinador Lleida, comprar servidor Lleida, comprar consumibles Lleida, informàtica Lleida, proveïdor informática empreses lleida