Equipament informàtic

Disposar d’un bon equipament informàtic augmenta el rendiment productiu de l’empresa

Deixa’t aconsellar pel nostre equip de professionals, t’oferim la més àmplia varietat d’equips i perifèrics informàtics. Treballem amb els principals fabricants d’ordinadors, portàtils, servidors, tpvs, impressores, electrònica de xarxa, etc.

Només diga’ns les teves necessitats i un dels nostres consultors, experts en noves tecnologies, prepararà per a tu un pressupost a mida. Som et teu consultor informàtic a Lleida.

Gestionem el teu rènting o busquem el finançament més adequat al teu projecte.

Assessorament

Assessorem al client per l’adquisició dels millors equips informàtics i perifèrics. T’informem de les novetats del mercat que et poden encaixar en cada moment. Som consultors informàtics.

Marques

Treballem amb els principals fabricants com : LENOVO, ACER, SAMSUNG, TOSHIBA, MICROSOFT, HP, ASUS, ….

Subministrament

Subministrem tot tipus d’equips (ordinadors, portàtils, servidors, tpvs, impressores,…), i accessoris informàtics.

Consumibles

Subministrem consumibles dels principals fabricants d’impressores: Hp, Canon, Lexmark, Oki, Epson, Brother, Ricoh etc. Disposem de consumibles originals i també compatibles. Demana’ns pressupost dels consumibles que utilitzes habitualment, podem oferir-te els millors preus. Si vols comprar consumibles a Lleida, vine a HST.

Pagament per còpia

A HST som conscients dels problemes de costos que hi ha a les organitzacions a dia d’avui i del temps que es perd en activitats que desvien la teva atenció del que realment rendibilitza el teu  negoci. Per això, hem creat per a tu el programa de Pagament per còpia.

Amb aquest sistema la teva organització tindrà un preu únic per pàgina per tenir sempre sota control els volums d’ús i costos de producció dels equips de la teva empresa.

Amb pagament per còpia disposaràs sempre de l’última tecnologia per a la producció de documents sense necessitat de comprar-la.

Sol·licita informació sobre pagament per còpia als nostres comercials.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


     

    Potser estaves buscant:

    Comprar ordinador Lleida, comprar servidor Lleida, comprar consumibles Lleida, informàtica Lleida, proveïdor informática empreses lleida