DISSENY WEB

Un projecte a la teva mida

Desenvolupem la teva web i la posem a Internet

La nostra missió és ser líders en disseny web a Lleida. Dissenyem la web que necessites, la desenvolupem i la posem a Internet. Però el nostre treball no acaba aquí, si els teus clients no et poden trobar a Internet, la teva empresa no existeix, per tant, la inversió que hagis destinat al desenvolupament de la teva pàgina web no haurà servit per a res. Per això t’oferim les fórmules per a què els teus potencials clients et trobin de manera ràpida i efectiva.

Si estàs pensant a contractar una empresa de disseny web a Lleida, confia en nosaltres!!

VALOR AFEGIT

Confeccionem estratègies professionals proporcionant a les empreses una presència efectiva a Internet.

Realitzem dissenys web optimitzats per a petites i mitjanes empreses capaços d’atreure visites a través dels cercadors, generant noves oportunitats de negoci.

Aspectes com l’alta i posicionament en buscadors, accessibilitat del web, compatibilitat amb navegadors o integració amb aplicacions de tercers són cuidats al detall pel nostre equip de professionals, assegurant un resultat final d’alta qualitat orientat al rendiment de les teves inversions.

 • Webs presencials
 • Webs dinàmiques i bases de dades
 • Webs autogestionables
 • Ecommerce
 • Alta en cercadors
 • Posicionament en Cercadors SEO / SEM
Alguns dels nostres treballs

 

 

 

Potser estaves buscant:

Disseny web a Lleida, disseny de pàgines web a Lleida, empresa de webs a Lleida, ecommerce Lleida, botiga virtual Lleida, programació web Lleida

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad