Consciència social

Més enllà dels interessos econòmics, HST treballa i col·labora amb entitats solidàries com ACNUR i VICENTE FERRER.

A HST som conscients del marc actual d’alguns països del tercer món així com d’altres territoris més desfavorits per les circumstàncies del moment.
És per això, que la nostra missió va encaminada a adquirir cada vegada més aquesta consciencia i compromís social.

D’aquesta manera, un porcentatge de la nostra facturació anual es destina a fer aportacions econòmiques
a aquestes entitats que lluiten per paliar la desigualtat social i vetllen pels més desfavorits.

Acnur


Fundación Vicente Ferrer
Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad