Política de cookies

En cumpliment del article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la informació modificada pel Real Decret-Ley 13/2012 de 30 de març per adaptar-la a la directiva en materia de comunicacions electròniques a la UE.

QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzar la forma en què es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

QUI UTILITZA LA INFORMACIÓ DE LES COOKIES?

Les dades emmagatzemades són tractades per l’entitat HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESSIONAL SLU amb CIF B25506080 amb domicili social al C / Baró de Maials, 11 baixos – 25005 Lleida (Lleida) i adreça de correu electrònic rgpd@hst.cat.

QUIN TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN?

Les cookies  poden classificar-se, en virtut de les seves característiques pròpies, dins de diverses categories.

  1. Segons l’entitat que la gestioni:
    • Cookies pròpies: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i són gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc Web.
    • Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i no són gestionades per nosaltres sinó per una tercera entitat.
  2. Segons el termini de temps que romanen activades:
    • Cookies de sessió: Aquest tipus de cookies recapten i emmagatzemen dades únicament mentre l’Usuari accedeix a al Lloc Web.
    • Cookies persistents: Mitjançant aquest tipus de cookies les dades segueixen emmagatzemats i poden ser accedits i tractats durant el període definit pel responsable de la cookie, i pot anar d’uns minuts a diversos anys.
  3. Segons la finalitat:
    • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que el mateix ofereix, com per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió , accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
    • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedeix al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides, com ara l’idioma, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
    • Cookies d’anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als que estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per tal d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.
    • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, s’hagi inclòs en el lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat en base als criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.
    • Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs a la seva pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció de la mateixa.

QUIN TIPUS DE COOKIES UTILITZEM NOSALTRES?

A continuació, s’especifiquen les cookies en concret emprades en el present Lloc Web:

 

Nombre Descripción Duración
wp-settings- WordPress también establece algunas cookies de wp-settings- [UID]. El número al final es su ID de usuario individual de la tabla de la base de datos de usuarios. Esto se usa para personalizar su vista de la interfaz de administración y posiblemente también la interfaz del sitio principal. 1 año
PHPSESSID Para identificar su sesión única en el sitio web sesión
SESS Para asegurarse de que lo reconozcan cuando se mueva de una página a otra dentro del sitio y que se recuerde cualquier información que haya ingresado. sesión
wordpress_ Cookie de WordPress para un usuario que ha iniciado sesión. sesión
wordpress_logged_in_ Cookie de WordPress para un usuario registrado sesión
wp-settings-time- WordPress también establece algunas cookies de wp-settings- {time} – [UID]. El número al final es su ID de usuario individual de la tabla de la base de datos de usuarios. Esto se usa para personalizar su vista de la interfaz de administración y posiblemente también la interfaz del sitio principal. 1 año
WPML Identifica el idioma del usuario sesión

 

COOKIES DE TERCEROS

 

Google Analitycs. Las bibliotecas gtag.js, analytics.js y ga.js configuran las cookies siguientes:

 

Nombre Duración Descripción
_ga 2 años Se usa para distinguir a los usuarios.
_gid 24 horas Se usa para distinguir a los usuarios.
_gat 1 minuto Se usa para limitar el porcentaje de solicitudes. Si se ha implementado Google Analytics mediante Google Tag Manager, esta cookie se llamará _dc_gtm_<property-id>.
_gac_<property-id> 90 días Incluye información de la campaña relativa al usuario. Si has vinculado tus cuentas de Google Analytics y Google Ads, las etiquetas de conversión en sitio web de Google Ads leerán esta cookie, a menos que la inhabilites.

Más información

__utma 2 años a partir de la configuración o actualización Se usa para distinguir usuarios y sesiones. La cookie se crea cuando se ejecuta la biblioteca de JavaScript y no hay ninguna cookie __utma. La cookie se actualiza cada vez que se envían datos a Google Analytics.
__utmt 10 minutos Se usa para limitar el porcentaje de solicitudes.
__utmb 30 minutos a partir de la configuración o actualización Se usa para determinar nuevas sesiones o visitas. La cookie se crea cuando se ejecuta la biblioteca de JavaScript y no hay ninguna cookie __utmb. La cookie se actualiza cada vez que se envían datos a Google Analytics.
__utmc Fin de la sesión del navegador No se usa en ga.js. Se configura para interactuar con urchin.js. Anteriormente, esta cookie actuaba junto con la cookie __utmb para determinar si el usuario estaba en una nueva sesión o visita.
__utmz 6 meses a partir de la configuración o actualización Almacena la fuente de tráfico o la campaña que explica cómo ha llegado el usuario al sitio web. La cookie se crea cuando se ejecuta la biblioteca de JavaScript y se actualiza cada vez que se envían datos a Google Analytics.
__utmv 2 años a partir de la configuración o actualización Se usa para almacenar datos de variables personalizadas a nivel de visitante. Esta cookie se crea cuando un programador usa el método _setCustomVar con una variable personalizada a nivel de visitante. También se usaba para el método _setVar, que ya no está disponible. La cookie se actualiza cada vez que se envían datos a Google Analytics.

 

Política de cookies de Google Analytics:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es

Aquesta taula pot ser actualitzada d’acord amb les cookies emprades en cada moment. T’aconsellem que consulteu la nostra Política de Cookies de forma regular.

ES REALITZEN TRANSFERÈNCIES DE DADES A TERCERS PAÏSOS?

Pots informar-te de les transferències a tercers països que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies en els seus corresponents polítiques (Veure els enllaços facilitats en la taula anterior, en l’apartat de cookies de tercers).

COM ES DESACTIVEN I ES BLOQUEGEN LES COOKIES?

T’informem que, en qualsevol cas, pots desactivar o bloquejar les cookies activant la configuració del teu navegador, permetent rebutjar la instal·lació de totes o algunes de les cookies. En cas de no permetre la instal·lació de cookies és possible que no puguis accedir a algunes de les funcionalitats del present lloc web, i per tant, la teva experiència com a usuari en el lloc web resulti menys satisfactòria.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions de el navegador instal·lat al teu ordinador. Per a més informació sobre com ajustar les seves configuracions de cookies en els següents navegadors, et remetem a l’enllaç pertinent:

Internet Explorer

Firefox

Chrome 

Safari 

Opera

QUINS DRETS TENS SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES?

Com a usuari, pots exercitar els drets següents:

  • Dret d’accés: Tens dret a obtenir per part de l’empresa confirmació de si s’estan tractant o no les teves dades personals que, i si és el cas, quines dades tracta.
  • Dret de rectificació: Tens dret a obtenir per part de l’empresa, la rectificació de les dades personals inexactes que et concerneixen. En la sol·licitud de rectificació hauràs d’indicar les dades que vols que es modifiquin.
  • Dret d’oposició: Tens dret a oposar-te en qualsevol moment, per motius relacionats amb la teva situació particular, al fet que dades personals que et concerneixin siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa. En aquest cas, l’empresa deixarà de tractar les dades personals, llevat que acreditem motius legítims imperiosos pel tractament que prevalguin sobre els teus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de supressió: Tens dret a obtenir per part de l’empresa, la supressió de les dades personals que et concerneixin.
  • Dret a la portabilitat de les dades: Tens dret al fet que l’empresa transfereixi les teves dades personals a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o al teu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
  • Dret a la limitació del tractament: Tens dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades quan: impugnes l’exactitud de les dades, mentre l’empresa verifica aquesta exactitud; hagis exercit el dret d’oposició al tractament de les teves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de l’empresa prevalen sobre els teus com interessat.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils: Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o et afecti significativament de manera similar.

En qualsevol moment, podràs exercir aquests drets, mitjançant un escrit i acreditant la teva personalitat enviant un mail al nostre delegat de protecció de dades: rgpd@hst.cat

A més a més, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

 

INFORMACIÓ RELACIONADA AMB EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS (art.13 RGPD)

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESSIONAL SLU és el responsable del tractament de les dades personals que tu ens proporciones, situat en C / Baró de Maials, 11 baixos – 25005 Lleida (Lleida) i amb B25506080 i mail de contacte rgpd@hst.cat.
Si no desitges que els llocs web posin cap cookie al teu equip, pots adaptar la configuració del navegador de manera que se’t notifiqui abans que es col·loqui cap cookie. De la mateixa manera, pots adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les cookies, o únicament les cookies de tercers. També pots eliminar qualsevol de les cookies que ja es trobin a l’equip. Recorda que hauràs d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzis.

Per a què utilitzem les teves dades personals?

La informació recopilada a través de les cookies pròpies (cookies de sessió i d’entrada d’usuari) se solen utilitzar per rastrejar les accions de l’usuari a l’omplir els formularis en línia en diverses pàgines, o com cistella de la compra per fer el seguiment dels articles que l’usuari ha seleccionat al prémer un botó, o per personalitzar la interfície de l’usuari al visitar la pàgina web.
La informació recopilada a través de les cookies de tercers és la següent:

  • A través de les cookies analítiques s’analitzen els teus hàbits de navegació per millorar els serveis prestats;
  • A través de les cookies comportamentals es recull informació sobre les preferències de l’usuari per gestionar els espais publicitaris de la forma més eficaç possible; i
  • A través de les cookies publicitàries es mesura el rendiment dels anuncis i es proporcionen recomanacions relatives a productes basades en dades estadístiques.

Per veure exactament l’ús de les cookies mira el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quina és la base legal pel tractament de les teves dades personals?
La legitimació pel tractament de les teves dades personals ve donada per el teu consentiment, atorgat en el moment de posar-te en contacte amb nosaltres, per a la utilització de cookies analítiques, comportamentals i publicitàries; per a les cookies de sessió o personalització, la legitimació per al tractament ve donada per l’interès legítim del prestador (responsable del tractament).

A qui comuniquem les teves dades?

No es cediran ni comunicar dades a tercers, excepte per obligació legal o als tercers indicats en el cas d’ús de cookies gestionades per aquests.

Quin és el termini de conservació de les teves dades?

El termini de conservació de les dades recollides és l’indicat en el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quins són els teus drets?

Els drets que emparen a l’usuari són els d’accés, rectificació, supressió, portabilitat dels mateixos, retirada el consentiment (sense que això afecti la licitud del tractament atorgat prèviament a la seva retirada), oposició al tractament, limitació (en determinades circumstàncies) i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (l’Agència Espanyola de protecció de dades), www.aepd.es.

 

Contactar 973 72 71 72


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Contactar 973 72 71 72


      Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


      Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad