Posicionament SEO

Què és SEO?

SEO significa Search Engine Optimization, en català, optimització per a cercadors, i consisteix en el posicionament natural de pàgines web, ja que no precisa que es pagui cap tarifa, sinó que a través de l’organització de certes paraules clau i de disseny de la pàgina web, s’aconsegueix aparèixer en els primers resultats dels buscadors com Google. Això només s’aplica a pàgines que contenen text.

Motius per estar ben posicionat a internet

90%

85%

Posicionament SEO

Més del 90% dels usuaris d’internet utilitzen els buscadors per obtindre informació

Quasi el 85% d’aquests usuaris, només visualitzen fins a la segona pàgina de tots els resultats obtinguts al motor de cerca

Molts clients potencials estan continuament buscant per internet, si no estàs ben posicionat, se n’aniran a la competència


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  És possible que la meva empresa aparegui la primera a Google?

  El repte del posicionament SEO als buscadors és obtenir el màxim nombre de visites a la nostra pàgina web perquè així, puguem escalar fins a la posició més alta possible dels buscadors (ex. Google).

  Pla de treball d’HST

  Com que cada empresa i cada lloc web és diferent, HST valora i realitza una proposta a mida per cada web en base a les necessitats de cada client i les seves possibilitats econòmiques del moment.

  Confeccionem una estratègia d’enllaços, analitzem la competència i així determinem la proposta més adequada per cada client..

  1. Informe d’estat inicial

  Keywords a tenir en compte a l’hora d’optimitzar la web, diagnòstic del principals punts que influeixen en el posicionament en cercadors, anàlisi de la competència, recomanacions i propostes.

  2. Configuració SEO essencial

  Un correcte control i monitorització de la teva web (Seo Onpage, Sitemaps, Robots.txt, Google Webmasters Tools, etc)

  3. Campanya a Google Adwords (SEM)

  A HST som empresa certificada per Google i et podem oferir un bonus promocional perquè gastis 100€ en publicitat. Dissenyem, configurem i optimitzem la campanya. Això et permetrà aconseguir clients i veure els resultats ràpidament

  4. Integració amb analytics

  Configurem, i integrem el seguiment de visites i procedències. Informes amb les mètriques més importants per treure rendiment a la teva web.

  5. Linkbuiding Essencial

  Alta en els directoris i webs essencials més valorats pels cercadors.

  6. Xarxes Socials

  Alta, configuració, integració i optimització per al posicionament dels mitjans socials adequats per a l’empresa (Facebook, Twitter, Linkedin, ..)

  7. Blog

  Alta, configuració, integració i optimització per al posicionament dels mitjans socials adequats per a l’empresa (Facebook, Twitter, Linkedin, ..)

  8. Pla de Marketing Digital

  Et suggerim les accions de màrqueting digital més adients en funció del teu mercat, pressupost i previsions.

  Si vols fer posicionament web a Lleida, demana pressupost sense compromís a HST.

   

   

   

  Potser estaves buscant:

  posicionament SEO a Lleida, SEO Lleida, posicionament SEM a Lleida, SEM Lleida, sortir primer al Google a Lleida, SEO Lleida, SEM Lleida, Google Adwords Lleida