Consultoria Cloud

Assessorem, ajudem a escollir i a posar en marxa les
solucions Cloud que necessites pel teu negoci

Et trobes perdut al “núvol” d’aplicacions i serveis que t’ofereix el cloud computing?

A HST t’assessorem, t’ajudem a escollir i a posar en marxa les solucions cloud que necessitis per al teu negoci  des de com gestionar a nivell empresarial aplicacions senzilles com Team, Google Meet, Zoom, Google Workspace, Microsoft 365, Trello, etc. fins a la posada en marxa de la més complexa infraestructura de servidors i escriptoris virtuals, així com plataformes de comunicacions.

T’ajudem a integrar tots aquests serveis en els teus diferents dispositius com telèfons intel·ligents, Tablets, Pcs, etc. construint una plataforma de treball que et beneficiï i t’ajudi en la teva tasca diària

Assessorament

Un assessorament professional sobre aquesta nova plataforma t’ajudarà a treure el major partit de la mateixa sense posar en perill la seguretat de les teves dades.

Reducció de costos

En infraestructura de servidors i serveis de suport especialitzats

Accés a les dades

Accessibilitat des de qualsevol ubicació i dispositiu amb connexió a Internet

Disponibilitat

Disponibilitat del sistema molt elevada, al estar allotjades les aplicacions en equips molt potents i redundants

Seguretat

Els servidors estan allotjats a data centers amb la màxima seguretat

Augment de la productivitat

Gràcies a la optimització

Software

Sempre actualitzat

Emmagatzemament accessible des de qualsevol dispositiu, programes de gestió empresarial, paquets ofimàtics, comunicacions, etc. El núvol pot fer molt pel teu negoci.

Sense llicències de programes, sense programaris específics, sense necessitat d’un únic servidor … El cloud computing ha irromput com una nova forma de treballar especialment útil per a pimes i autònoms.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  Consultoria Cloud Lleida, Buscar aplicació cloud