Solucions de còpies de seguretat per a Google Workspace i Office 365

Per què s’han de fer còpies de seguretat per als sistemes SaaS?

Qualsevol companyia pot patir una pèrdua d’informació, en qualsevol tipus de plataforma. Un 77% de les companyies solen patir pèrdues de dades i informació com a mínim un cop l’any.

Formes de perdre informació

Google i Office guarden còpies de seguretat, però no per a vostè, sinó per a qualsevol error que ells mateixos puguin cometre, per la qual cosa és molt probable que no s’ocupin dels problemes que puguin sorgir-li, com ara:

Error humà

Equivocar-se és molt comú, i els empleats sempre acaben per eliminar dades sense voler, com correus electrònics, contactes o configuracions importants.

Eliminació de dades il·legítima

Els SaaS no li preguntaran dues vegades abans d’eliminar dades, de manera que hi ha vegades en què no es pot saber la causa d’aquestes eliminacions, i no es responsabilitzaran per això.

Errors de programació i sincronització

A vegades els SaaS simplement fallen a l’hora de funcionar, i poden fer-li perdre dades en un instant sense possibilitat de solucionar-ho.

Hackers i infiltrats

Sempre hi ha hackers disposats a robar-li dades, i les empreses propietàries dels SaaS, encara que poderoses, no són bastions immunes a ells. A part d’això, es poden donar casos d’infiltrats en la seva empresa que poden eliminar o robar-li dades des de dins.

Malware, virus i ransomware

Els malware i els virus poden atacar en qualsevol moment a causa de que poden passar desapercebuts dins de qualsevol tipus de codi, pel que fa que sigui molt difícil defensar-se d’ ells.

Ransomware

Els ransomware son programes molt agressius que poden infiltrar-se en el seu sistema i bloquejar o segrestar les seves dades fins que pagui quantitats molt elevades de diners.

Spanning Backup per G Suite i Office 365

Independentment de quin sistema dels dos utilitzi, les seves dades sempre estaran segures.

Dissenyat específicament tant per a G Suite com per a Office 365, Spanning converteix el guardat de còpies de seguretat en una tasca fàcil i senzilla, protegida amb privacitat, compliment i seguretat al nivell dels estàndards de la indústria.

Còpies de seguretat

Amb un espai d’emmagatzematge il·limitat i una política de retenció sense restriccions garanteixen que les seves valuoses dades de G Suite i Office 365 romandran totalment recolzades i recuperables en tot moment.

Automatitzat

Spanning crea còpies automàtiques diàriament, detectant qualsevol dada modificada per si sol. La senzillesa del procés farà que els seus empleats puguin treballar i oblidar-se de tota preocupació.

Còpies manuals en qualsevol moment

A part de les còpies automàtiques, Spanning també li permet fer còpies manualment i personalitzar-les, sense límit:

  • Còpies de seguretat completes
  • Ajustar-les a un nombre determinat de programes dins de la suite
  • Fer còpies de les dades d’un sol usuari o grup d’usuaris

Informes transparents

Utilitzeu el registre d’auditories per obtenir informes clars de la seva suite escollida. Els administradors podran veure totes les dades sobre totes les còpies de seguretat que hagin fet els empleats, triar rebre notificacions diàries sobre aquests i, si sorgeix algun error, Spanning li proporcionarà amb informació detallada i formes de solucionar-ho. Els administradors també podran descarregar un fitxer CSV per a anàlisi i informes.

Exclusiu de G Suite: Monitorització d’estat

A l’escriptori de Spanning podrà monitoritzar l’estat de les còpies de seguretat de G Suite més recents. Els administradors podran inspeccionar les còpies i solucionar qualsevol error per evitar problemes en futures restauracions. També podran rebre notificacions diàries, setmanals o mensuals per e-mail per mantenir-se informats sobre l’estat d’aquestes còpies de seguretat.

spanning backup g suite lleida

Restauracions

Restauracions de qualsevol dia en qualsevol moment

Restauri qualsevol dada de la seva suite sense importar en quin dia va ser guardada. Amb el guardat diari automàtic i guardats manuals il·limitats tindrà la possibilitat de restaurar qualsevol versió de les seves dades. També podrà restaurar dades per a usuaris en concret.

Restauració per cerca

Spanning backup li permet restaurar també arxius concrets, fàcilment localitzables amb el seu sistema de cerca. Buscant els fitxers per nom o carpeta, o busqui e-mails per autor o assumpte. Després de localitzar-los, podrà descarregar-los de un a un, en grups o descarregar directoris i carpetes senceres amb la seva jerarquia original intacta.

Restauració manual per a qualsevol empleat

Estalviï temps deixant que tots els seus empleats puguin restaurar còpies de seguretat, sense importar de quin tipus de dades es tracti. Pràcticament amb res de formació els seus empleats seran capaços de restaurar qualsevol dada que hagin perdut o eliminat, ajudant a assegurar la màxima productivitat de l’empresa.

Exclusiu de l’Office 365: Accés allà on vagi

Spanning Backup per a Office 365 va ser dissenyat per acomodar la gran demanda d’aplicacions utilitzables tant en ordinador com a mòbil. La interfície altament fàcil d’utilitzar en dispositius mòbils li permetrà restaurar dades sigui on sigui.

Exclusiu de G Suite: Restauració d’unitats compartides

Spanning també permet guardar i restaurar còpies de qualsevol unitat compartida que tingui, incloent la seva jerarquia original. En restaurar les còpies, Spanning les deixarà on eren originalment o crearà una nova unitat compartida si l’original va ser eliminada.

spanning backup office 365 lleida

Potser estaves buscant:

Còpies de seguretat Lleida, backup Lleida, spanning backup Lleida, proveïdor de còpies de seguretat Lleida, còpia online Lleida, Spanning Lleida