Manteniment de servidors

Manteniment preventiu de servidors locals o virtuals.

Amb el servei de manteniment de servidors, a HST revisem i vetllem contínuament per un funcionament correcte, ja siguin servidors físics o servidors virtuals.

Qualsevol anomalia que es detecta, l’equip de professionals d’HST actua ràpidament per evitar possibles incidències que puguin interferir al bon funcionament del sistema.

La nostra missió és mantenir sempre operatiu el teu sistema informàtic.

Plataformes de virtualització

A HST donem suport a les dos principals plataformes de virtualització de Sistemes Hyper-V i Vmware. La virtualització és avui en dia requisit indispensable per obtenir el màxim rendiment dels servidors físics instal·lats, a més a més, ens permet millorar el nostre pla de contingència gràcies a una escalabilitat i flexibilitat en la gestió dels recursos i recuperació de dades sense precedents.

100% monitoritzat

Tenir-ho tot monitoritzat és fonamental per controlar l’estat i el bon funcionament dels servidors.

A HST ho monitoritzem tot per garantir el correcte funcionament dels servidors. Disposem de les eines més avançades i professionals, que juntament amb els coneixements dels nostres experts, fem que aquest servei de manteniment de servidors a Lleida es dugui a terme d’una forma segura i complerta. Com que està monitoritzat, pots utilitzar aquest servei per fer un control integral dels teus servidors ja estiguin a prop o a l’altra punta del món.

Sistemes de control avançats

Comptem amb sistemes avançats de control que són capaços de previndre qualsevol situació d’error a les plataformes dels nostres clients, encara que no s’hagi pogut observar anteriorment.  La comunicació de manera immediata de qualsevol canvi o anomalia que es pugui produïr, gràcies al nostre sistema d’alerta monitoritzat, impedeix que afecti al rendiment dels servidors dels nostres clients.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Infraestructures monitoritzades

  Tota la activitat dels servidors està monitoritzada, el rendiment de CPU, la memòria, la utilització de discs.

  Serveis monitoritzats

  Serveis monitortizats com el tràfics dels servidors, les caigudes de serveis, els SLAs d’operadors, problemes a la xarxa, ja siguin interns o externs, comunicacions,…

  Aplicacions monitoritzades

  Bases de dades, plataformes web, aplicaciones de tot tipus, …

  Potser estaves buscant:

  Manteniment de servidors a Lleida, Reparar Servidor Lleida,  Servidors Hp Lleida, Servei tècnic servidors Hp Lleida, configurar servidor Lleida, garantia servidor Lleida, comprar servidor Lleida