Qui som?

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la informàtica i noves tecnologies, està format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica, treballant contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient. El nostre tret diferencial és la capacitat per oferir un servei global en noves tecnologies. És per això, que el nostre ventall de serveis cobreix tot el que una empresa pot necessitar en el món TIC.

COM TREBALLEM?

Amb HST disposaràs en tot moment d’un interlocutor preparat per oferir-te les solucions més adients en cada necessitat, tenint en compte les particularitats de la teva organització.

Prevenda : El nostre assessor estudiarà les teves necessitats i et presentarà la proposta més adient.

Execució : La solució prescrita s’implantarà en el temps i forma previstos,amb totes les garanties.

Postvenda : La tasca del nostre departament de suport comença aquí. Estarem al teu costat per que treguis el màxim rendiment de l’eina implantada.

Que res aturi l’activitat de la teva empresa serà la nostra màxima prioritat.

En resum, treballarem junts per optimitzar els recursos i millorar el rendiment mitjançant la tecnologia, per aconseguir els millors resultats empresarials i reduïr els costos quan sigui possible.

CONEIX LA NOSTRA EMPRESA EN 3 MINUTS...

El nostre equip

Experiències de clients

 • Víctor Teixiné
  "A Movitec, trobem en HST un aliat tecnològic fonamental. Ens proporcionen una infraestructura IT sòlida i ciberseguretat d'avantguarda, essencials per al nostre creixement. La seva gestió experta de la xarxa i la monitorització d'usuaris ens permeten un control eficient dels nostres sistemes. Les solucions de backup segures i la migració a Microsoft Office 365 realitzades per HST milloren notablement la seguretat de les nostres dades. La formació en noves eines i el suport tècnic ràpid i eficient d'HST són essencials, contribuint significativament a la nostra competitivitat en un sector exigent i en constant evolució. A HST, hem trobat el proveïdor de serveis IT globals ideal que buscàvem. La seva honestedat, proximitat i professionalitat són palpables en cada interacció. S'han integrat a la perfecció amb l'equip de Movitec, sentim que formen part de la nostra empresa. És com comptar amb un departament intern de TI, però amb els avantatges de ser un servei externalitzat. Aquesta sinergia amb HST ens aporta un valor immens i reforça la nostra estratègia de creixement i innovació tecnològica."
  Víctor Teixiné
  Movitec Wrapping Systems
 • José Maria Pont
  "Granja San José, fundada el 1951, es una de les granges més grans i tecnificades d’europa. Vam contactar amb HST l'any 2016 buscant solucions globals tecnològiques, des dels departaments de  la producció fins administració. HST no només ha assegurat el bon funcionament de les nostres tecnologies, sinó que també ha garantit la seva disponibilitat i seguretat, evitant problemes com els ciberatacs. HST administra, monitoritza i manté les nostres xarxes i s'ocupa de la ciberseguretat, coordinant amb tots els proveïdors les connexions necessàries. Ens han assessorat en l'adquisició de nous equipaments i hem construït una relació de confiança amb ells gràcies a la seva eficàcia i coneixements en diferents àrees tecnològiques. La seva col·laboració ens ha aportat solucions valuoses, confiança i seguretat en el nostre treball diari, elements claus per a la nostra empresa."
  José Maria Pont
  Granja San José
 • testimoni de client Nexus
  "Des del 2012, treballem amb HST amb els serveis profesionals d´informàtica, les solucions tecnològiques per empresa que ofereixen, i també els corresponents manteniments d´aquests. Al llarg d´aquests anys s´han guanyat la nostra confiança, per aquest motiu, i perquè volem estar tranquils davant la normativa RGPD, també hem comptat amb el seu suport i assessorament en tots els aspectes sobre protecció de dades i mesures de seguretat. El temps de resposta és immillorable i el seu servei, eficient i professional, actituds que ens permeten que cap incidència aturi el el bon funcionament de l´empresa.”
  Grup Nexus
  Montse Monjo, Directora
 • “Amb Google Workspace, el nostre equip s’ha tornat més eficient i productiu gràcies a aquesta solució que té la capacitat de compartir documents i arxius amb facilitat, entre altres coses. El procès de canvi va ser còmode i no va afectar a la gestió diària de l’empresa, per tant, amb el canvi l’hem encertat. La professionalitat d’HST ha estat de gran ajuda (donant tot el suport i formació al nostre personal) i ha fet que la implantació sigui tot un èxit.”
  Transports Tarragona
  Tito Tarragona, Gerent

Tecnologies utilitzades

Veeam, ESET, Fortinet, Acronis, Ms365, Google Workspace, Microsoft, Unifi, HPE