Hardnet Solucions Tecnològiques

Si necessites d'un servei informàtic a Lleida, no ho dubtis, som el teu partner.
Jordi Rabinat Ponsoda
Director General

Qui som?

HST (Hardnet Solucions Tecnològiques), amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la informàtica i noves tecnologies, està format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica, treballant contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient.

El nostre tret diferencial és la capacitat per oferir un servei global en noves tecnologies. És per això, que el nostre ventall de serveis cobreix tot el que una empresa pot necessitar en el món TIC.

Coneix la nostra empresa en 3 minuts...

Coneix la nostra empresa en 3 minuts

oficina informàtica

Com treballem?

Amb HST disposaràs en tot moment d’un interlocutor preparat per oferir-te les solucions més adients en cada necessitat, tenint en compte les particularitats de la teva organització.

Prevenda : El nostre assessor estudiarà les teves necessitats i et presentarà la proposta més adient.

Execució : La solució prescrita s’implantarà en el temps i forma previstos,amb totes les garanties.

Postvenda : La tasca del nostre departament de suport comença aquí. Estarem al teu costat per que treguis el màxim rendiment de l’eina implantada.

Que res aturi l’activitat de la teva empresa serà la nostra màxima prioritat.

En resum, treballarem junts per optimitzar els recursos i millorar el rendiment mitjançant la tecnologia, per aconseguir els millors resultats empresarials i reduïr els costos quan sigui possible.

Missió i valors

La nostra missió és aconseguir la satisfacció dels nostres clients i maximitzar la seva eficiència proveïnt-los i assessorant-los en les seves necessitats tecnològiques.

Els nostres valors (orientació al client, passió pel nostre treball, aconseguir la excel·lència en la prestació del servei, innovació, millora contínua i compromís social).

Volem ser la empresa de referència en proveïr serveis i solucions tecnològiques, tenir un gran coneixement de les necessitats del clients i efectuar una vigilància tecnològica al mercat per brindar-los les millors solucions. Volem ser el seu millor aliat i assessor en les TIC.

oficina HST

Equip d’HST

Professionals d'HST ISMA

Ismael Perez Mesa
Responsable de Compres
iperez@hst.cat

dean

Dean Dinkov Dinev
Departament comercial tècnic
dean@hst.cat

Professionals HST eva

Eva Cullerés Vallés
Responsable d’Administració i Marketing
eculleres@hst.cat

treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres?
Si t’apasiona el món de les noves tecnologies i et mou la passió per la satisfacció del client, envia’ns el teu currículum.

També busquem col·laboradors! 

jordi

Jordi Rabinat Ponsoda
Director General
jrabinat@hst.cat

Contacta amb nosaltres

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad