A HST t’oferim serveis globals de presència a internet, registre de dominis, allotjament web (Hosting), servidors dedicats, tant genèrics com administrats i Housing / colocation.

REGISTRE DE DOMINIS

Registrem i gestionem dominis genèrics (gTLD) de diferents extensions com són: .Com, .Net, .Org, .Info, .Biz, .Tel, . Mobi , etc. i dominis territorials com:  .cat, .es, .eu, .tv, .uk, .ws

Treballem amb agents Acreditats d’ES-NIC (Dominis. ES) i EURID (Dominis. EU)

HOSTING

Disposem de potents servidors per donar serveis d’allotjament web (Hosting) i registre de dominis.

Comptem amb diversos plans d’allotjament web perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

ALLOTJAMENT WEB

Un nom de domini i un servei d’allotjament web no necessiten massa temps ni diners, però escollir un bon servei de Hosting (Allotjament Web) resulta imprescindible per assegurar la disponibilitat i correcte funcionament d’una pàgina web, per això HST et garanteix un servei de primera qualitat, perquè els teus comptes de correu no et traeixin i la teva pàgina web funcioni les 24 hores del dia.

Disseny web Lleida, fer pàgina web

SERVIDORS FÍSICS I VIRTUALS

Tots els nostres servidors estan a Espanya, allotjats en centres de dades especialitzats a Madrid i Barcelona, ​​amb totes les mesures de seguretat i redundància necessàries.

Evita riscos allotjant les teves dades en servidors que estiguin físicament en territori espanyol, ja que la majoria del trànsit de la teva web serà d’internautes que accedeixen des d’Espanya, així aconseguim un accés molt més ràpid que des de servidors localitzats en altres països.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  hosting Lleida, allotjament web Lleida, registre de dominis Lleida