Office és ara MS365 

Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, ... 

MS365 és molt més que un conjunt d'aplicacions d'oficina.

Ofereix una gamma completa d'eines dissenyades per transformar la manera com les empreses operen i col·laboren.

Gaudeix també de la IA de Microsoft amb Copilot.

HST: El teu Soci en la Transició cap a MS365

A HST, comprenem la importància d'una transició sense complicacions a plataformes com Microsoft 365. La nostra àmplia gamma de serveis està dissenyada per recolzar-te en cada etapa del procés, assegurant que obtinguis el màxim valor d'aquesta potent suite de productivitat. 

A HST, estem compromesos a ser el teu aliat en la transició cap a MS365. Ja sigui que necessitis assessorament, migració, configuració, suport tècnic o suport de dades, som aquí per ajudar-te en aquest procés. El nostre objectiu és que gaudeixis al màxim aquesta plataforma, millorant la productivitat i la col·laboració a la teva empresa. 

Què fem i quins serveis de MS365 oferim a HST?

4

Suport tècnic integral

El nostre equip de suport tècnic està sempre a la vostra disposició per resoldre qualsevol problema que pugui sorgir. Des de consultes bàsiques fins a desafiaments tècnics més complexos, som aquí per oferir l'assistència que necessites per mantenir les teves operacions sense problemes.

5

Backup i recolzament

La seguretat de les teves dades és primordial. A HST oferim solucions de backup completes per garantir que la teva informació estigui recolzada de manera segura a MS365. Això inclou la protecció de les teves dades i la possiblitat de recuperar informació en cas de pèrdua o errors.

Microsoft 365 (Office 365)

Eines reconegudes

MS365 inclou aplicacions essencials com Word, Excel, PowerPoint i Outlook, que permeten la creació de documents, fulls de càlcul, presentacions i correus electrònics d’alta qualitat.

Seguretat avançada

MS365 ofereix característiques de seguretat robustes, com a control d’accés, autenticació multifactor i protecció contra amenaces cibernètiques.

Col·laboració en temps real

Microsoft Teams facilita la col·laboració amb xat, trucades i videotrucades integrades. Treballa en projectes en temps real, sense importar on es trobin els membres de l’equip.

Comunicació unificada

Outlook t’ofereix una experiència de correu electrònic avançada, juntament amb calendaris i contactes, tot en un sol lloc.

Emmagatzematge al núvol

Amb OneDrive i SharePoint, tens emmagatzematge al núvol segur i accessible des de qualsevol lloc. Guarda, comparteix i accedeix als teus fitxers i documents de manera col·laborativa, fomentant la col·laboració en equip.

Actualitzacions contínues

MS365 es manté actualitzat amb les últimes característiques i millores, cosa que garanteix que la teva pime tingui accés a les últimes innovacions tecnològiques.

Avantatges d'implantar MS365

Reducció de costos i augment de la rendibilitat

Deixa’t de preocupar per grans inversions inicials de hardware, com són els servidors o el CPD i pel seu manteniment. Tampoc et caldrà fer front a les llicències de software ni renovar-les ja que amb MS365 tindràs la versió de software més actual del mercat.

Eficiència millorada

Les característiques d’automatització i les plantilles en aplicacions com Excel i Word agiliten les tasques diàries, estalviant temps i millorant l’eficiència.

Major col·laboració

Les eines de col·laboració en temps real, com Microsoft Teams i SharePoint, permeten als equips treballar junts en documents i projectes sense problemes, independentment de la seva ubicació.

Accés remot

Microsoft 365 et permet accedir a les teves aplicacions, fitxers i documents des de qualsevol lloc amb connexió a Internet. Això és essencial per al treball remot i la mobilitat dels empleats.

Seguretat reforçada

Amb característiques de seguretat avançades, les vostres dades i documents estan protegits contra amenaces cibernètiques, brindant tranquil·litat i confiança en la gestió d’informació sensible.

Escalabilitat

A mesura que la teva pime creix, MS365 s’adapta a les teves necessitats. Pots afegir o eliminar usuaris fàcilment i ajustar el teu pla segons les demandes canviants del teu negoci.

Integració perfecta

Les aplicacions de Microsoft 365, incloent SharePoint, estan dissenyades per treballar juntes sense problemes, cosa que facilita la transferència d’informació i la col·laboració entre equips.

Potser estaves buscant: 

office 365 Lleida, instal·lar office 365 Lleida, configurar office 365 Lleida, implementar office 365 Lleida, Cloud computing Lleida, Microsoft 365, eines pel teletreball, MS365, migracions MS365