Office es ara Microsoft 365

Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams y molt més per impulsar la teva productivitat.

Microsoft 365 (Office 365)

Eines reconegudes

Microsoft 365 (Office 365) funciona amb el programari que els usuaris ja coneixen i fan servir, com Word, Excel, OneNote i PowerPoint.

Seguretat

Inclou seguretat del més alt nivell i compta amb la garantia de Microsoft. Microsoft 365 (Office 365) ofereix plans dissenyats per adaptar-se a les necessitats úniques de la teva organització, ja sigui una petita empresa o una multinacional.

Col·laboració

Tothom pot treballar de forma conjunta fàcilment i amb accés des de qualsevol lloc al correu electrònic, les conferències web, els documents, els calendaris i Microsoft Teams.

Productivitat

Accés des de gairebé qualsevol lloc al correu electrònic, documents importants, contactes i calendaris en pràcticament qualsevol dispositiu (el que inclou PC, Mac, Windows Phone, iPhone, telèfons Android i Symbian i BlackBerry).

Reducció de costos i augment de la rendibilitat

Deixa’t de preocupar per grans inversions inicials de hardware, com són els servidors o el CPD i pel seu manteniment. Tampoc et caldrà fer front a les llicències de software ni renovar-les ja que amb Microsoft 365 (Office 365) tindràs la versió de software més actual del mercat.

Augmenta productivitat

Milloraràs de forma ràpida i eficaç la comunicació i el feedback amb els teus clients i proveedors, ja que l’eina Micorsoft 365 (Office 365), a més a més de ser simple i familiar per la majoria d’usuaris, gaudeix de millors capacitats.

Recursos TI més simples

Com la majoria de solucions al núvol es pot treballar desde qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu amb accés a internet amb una interface senzilla de gestió. Una altra opció és delegar la administració remota de l’aplicació Microsoft 365 (Office 365) a HST.

Empresa més fiable i més segura

Gaudiràs de les mateixes eines i recursos que les grans empreses, com ara recuperació de dades que pots haver perdut, còpies de seguretat les quals estaran distribuïdes en diferentes CPDs dotats de màxima seguretat de Microsoft, o la teva gestió administrativa de privacitat per protegir en tot moment les teves dades amb tota seguretat.

Migració per fases

Segons si la teva empresa vol fer una migració complerta al núvol o la vol anar fent gradualment, Microsoft 365 (Office 365) et dona la opció de fer-ho segons les teves necessitats, ja sigui només amb les eines de Microsoft o les d’altres proveïdors. D’aquesta manera, per facilitar la transició, ens permetrà conviure amb les eines cloud de Microsoft 365 (Office 365) i les que s’estaven utilitzant fins ara.

Potser estaves buscant: 

office 365 Lleida, instal·lar office 365 Lleida, configurar office 365 Lleida, implementar office 365 Lleida, Cloud computing Lleida, Microsoft 365, eines pel teletreball.