Serveis de Microsoft Online

Microsoft ens ofereix versions al núvol dels seus productes de comunicació i col·laboració de
confiança amb la seguretat, la fiabilitat i el control que tu necessites.
T'ajudem a pujar la teva empresa al núvol con Office 365.

Què és Microsoft 365 (Office 365)?

És el conjunt de les principals eines i productes de Microsoft (Word, Excel, powerpoint, …) agrupats en una sola plataforma al núvol, juntament amb sistemes de correu electrònic, emmagatzemament al núvol (col·laboració) i amb un sistema de pagament per ús, amb el qual et permetrà accedir en tot moment a les aplicacions de treball des de qualsevol lloc.

És una eina ideal pel teletreball.

Serveis d’HST

Des d’HST, com a distribuïdor oficial dels productes online i solucions Cloud de Microsoft a Lleida, t’acompanyarem en el procés de migració cap aquests nous sistemes, en la posterior administració dels mateixos i et subministrarem les llicències d’ús que necessitis.

T’ajudem a escollir el millor pla de subscripció per a la teva empresa.

Garantim una transició ràpida i sense problemes.

Microsoft 365 (Office 365)

Eines reconegudes

Microsoft 365 (Office 365) funciona amb el programari que els usuaris ja coneixen i fan servir, com Word, Excel, OneNote i PowerPoint.

Seguretat

Inclou seguretat del més alt nivell i compta amb la garantia de Microsoft. Microsoft 365 (Office 365) ofereix plans dissenyats per adaptar-se a les necessitats úniques de la teva organització, ja sigui una petita empresa o una multinacional.

Col·laboració

Tothom pot treballar de forma conjunta fàcilment i amb accés des de qualsevol lloc al correu electrònic, les conferències web, els documents, els calendaris i Microsoft Teams.

Productivitat

Accés des de gairebé qualsevol lloc al correu electrònic, documents importants, contactes i calendaris en pràcticament qualsevol dispositiu (el que inclou PC, Mac, Windows Phone, iPhone, telèfons Android i Symbian i BlackBerry).
Microsoft 365 (Office 365) és el conjunt de les principals eines i productes de Microsoft (word, excel, powerpoint,etc) agrupats en una sola plataforma al núvol i amb un sistema de pagament per ús, i amb el qual et permetrà accedir en tot moment a les aplicacions de treball des de qualsevol lloc.

Reducció de costos i augment de la rendibilitat

Deixa’t de preocupar per grans inversions inicials de hardware, com són els servidors o el CPD i pel seu manteniment. Tampoc et caldrà fer front a les llicències de software ni renovar-les ja que amb Microsoft 365 (Office 365) tindràs la versió de software més actual del mercat.

Augmenta productivitat

Milloraràs de forma ràpida i eficaç la comunicació i el feedback amb els teus clients i proveedors, ja que l’eina Micorsoft 365 (Office 365), a més a més de ser simple i familiar per la majoria d’usuaris, gaudeix de millors capacitats.

Recursos TI més simples

Com la majoria de solucions al núvol es pot treballar desde qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu amb accés a internet amb una interface senzilla de gestió. Una altra opció és delegar la administració remota de l’aplicació Microsoft 365 (Office 365) a HST.

Empresa més fiable i més segura

Gaudiràs de les mateixes eines i recursos que les grans empreses, com ara recuperació de dades que pots haver perdut, còpies de seguretat les quals estaran distribuïdes en diferentes CPDs dotats de màxima seguretat de Microsoft, o la teva gestió administrativa de privacitat per protegir en tot moment les teves dades amb tota seguretat.

Migració per fases

Segons si la teva empresa vol fer una migració complerta al núvol o la vol anar fent gradualment, Microsoft 365 (Office 365) et dona la opció de fer-ho segons les teves necessitats, ja sigui només amb les eines de Microsoft o les d’altres proveïdors. D’aquesta manera, per facilitar la transició, ens permetrà conviure amb les eines cloud de Microsoft 365 (Office 365) i les que s’estaven utilitzant fins ara.

100% Actualitzat

Els teus documents estan sempre actualitzats,  ja que estan emmagatzemats al núvol. A més a més estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu, podràs accedir sempre a la versió més recent del document.

100% Organitzat

Les eines que t’ofereix Microsoft 365 (Office 365) pots configurar-les i utilitzar-les tant per tasques laborals com per familiars, ja que et permet gaudir de calendaris compartits i correu, ideals per simplificar la teva agenda.

100% Original

Disposa de les plantilles més originals, professionals i actuals on podràs presentar totes les teves idees i projectes empresarials.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


     

    Potser estaves buscant: 

    office 365 Lleida, instal·lar office 365 Lleida, configurar office 365 Lleida, implementar office 365 Lleida, Cloud computing Lleida, Microsoft 365, eines pel teletreball.