servei tecnic ordinadors

Servei tècnic de Hardware per empreses

El servei tècnic d’HST està format per professionals especialitzats i amb una àmplia experiència en el sector.

Treballem amb els principals fabricants de Hardware i intentem donar una solució amb el menor temps possible sempre que estigui a les nostres mans.

Realitzem tot tipus de reparacions en entorns Windows , ja siguin problemes de software (Errors a Windows, virus, troians, configuració del correo electrònic, etc.) com de hardware (No arranca l’ordinador, fa sorolls estranys, fallida del disc durc, etc).

Apropa el teu aparell a les nostres instal·lacions o pregunta per servei tècnic a domicili per a empreses.

Efectuem servei tècnic de fabricants com HP, Lenovo, Asus, Samsung, Toshiba, Microsoft, Acer, Dell, Sony, Mac, …

Deixa les reparacions en mans de professionals!

Serveis i reparacions més comuns

Instal·lació i actualització d’antivirus, eliminació de virus, recuperació de dades, reparació i canvi de fonts d’alimentació, problemes de connexió a internet, reparació i canvi de plaques base, instal·lació i configuració de software, etc.

Reparacions d’ordinadors de sobretaula, reparacions de portàtils, reparacions de tablets, reparacions d’impressores, reparacions de servidors, reparacions de discs durs, etc.

Assessorament

Assessorem al client per l’adquisició dels millors equips informàtics i perifèrics. T’informem de les novetats del mercat que et poden encaixar en cada moment. Som consultors informàtics.

Marques

Treballem amb els principals fabricants com : LENOVO, ACER, SAMSUNG, TOSHIBA, MICROSOFT, HP, ASUS, DELL, SONY, MAC, …

Subministrament

Subministrem tot tipus d’equips (ordinadors, portàtils, servidors, tpvs, impressores,…), i accessoris informàtics.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Reparar ordinador sobretaula Lleida, reparar torre Lleida, reparar portàtil Lleida, servei tècnic portàtils Lleida, servei tècnic ordinadors Lleida, reparació portàtils Lleida, reparació ordinadors Lleida, servei tècnic ordinadors Samsung, servei tècnic ordinadors Lenovo, servei tècnic ordinadors Asus, servei tècnic ordinadors Acer, Servei tècnic ordinadors HP, Servei tècnic ordinadors Toshiba, servei tècnic ordinadors Dell, Servei tècnic ordinadors Sony, servei tècnic ordinadors Mac, reparació tablets Lleida.