La solució de gestió comercial i

comptabilitat integrada

Sage 50c

La solució de Sage, Sage 50c, és una solució de gestió comercial i de comptabilitat integrada, dirigida a empreses de qualsevol sector amb un tamany d’entre 1 i 20 treballadors. A HST, com a distribuïdors de Sage 50c i suport tècnic de Sage, instal·lem i fem una posta a punt fàcil i ràpida. Amb Sage 50c podràs optimitzar els processos de gestió i disposar en temps real l’estat de les operacions del teu negoci.

Oferim els serveis de consultoria, implantació, formació i posterior servei tècnic en Sage 50c  i altres productes de la gamma Sage com Facturaplus, Contaplus i Nominaplus.

 • Controla el teu negoci amb Sage 50c
 • Sage 50c és una solució escalable, afegeix funcionalitats segons necessitats
 • Fàcil d’utilitzar, fiable i compatible
 • Configuració i personalització del producte

Què fem a HST amb la solució Sage 50c?

 

 • Distribuïm la solució (Sage 50c). Som partners de Sage i distribuidors oficials a Lleida
 • Assessorem al client sobre la millor solució de Sage.
 • Implantem Sage 50c i fem la posta a punt.
 • Donem suport tècnic de Sage 50c.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Potser estaves buscant:

  Sage Lleida, Sage 50c, comprar Sage 50 Lleida, suport Sage 50 Lleida, reparar Sage 50 Lleida, servei tècnic Sage Lleida, suport tècnic Sage 50c.