Seguretat informàtica a Lleida

La majoria d’empreses tenen tota la informació ubicada al seu sistema informàtic. Aquest fet fa que sigui una molt bona font de dades fàcil  d’aconseguir ja sigui pels treballadors, per la competència, per la intrusió de hackers informàtics o de simples virus, que poden generar pèrdues i danys incalculables pel negoci. És per a aquest motiu, que hem de ser conscients de que la seguretat del nostre sistema informàtic és una eina molt valuosa. En els temps que corren d’auge del teletreball, els empresaris han de ficar tots els mitjans possibles de seguretat informàtica per fer front a possibles ciberatacs.

Busques una empresa de ciberseguretat a Lleida?

Protegeix la teva empresa dels ciberatacs. Invertir en seguretat sempre és rentable.

Implementem tot tipus de solucions d’antivirus i appliances de seguretat, així com solucions de monitorització de l’ús d’internet, gateways, Vpn, Firewall, etc.

Som partners dels principals sistemes de seguretat, firewall FORTINET i Sonicwall.

Si d’una banda, pel fet de de controlar i vigilar físicament la nostra empresa, la dotem de càmares de videovigilancia, portes blindades, alarmes, vigilants de seguretat, etc. d’una altra banda, hem de tenir en compte el món virtual i tecnòlogic i fer el mateix.

Sigui quin sigui els sistema de seguretat que emprem, ja sigui física o tecnològicament, ningú mai ens afirmarà que aquest sistema sigui 100% segur, però si que és cert, que com major sigui la inversió en seguretat, aquesta infal·libilitat augmentarà. Hem de trobar la inversió òptima en seguretat per tal de no córrer riscos innecessaris.

Som distribuïdors dels principals fabricants de productes de seguretat, i disposem de les certificacions que ens acrediten com experts en la implantació de les seves solucions.

A HST t'ajudem a definir el teu pla de seguretat informàtica realitzant un anàlisi de riscos i definint juntament l'arquitectura de Seguretat Informàtica que millor s'adapti a les teves necessitats seguint els següents passos:

 • Anàlisi de riscos.
 • Definició del nivell de seguretat adequat per la teva empresa.
 • Elaboració del pla de seguretat.
 • Definició de l’arquitectura de seguretat.
 • Implementació del sistema de seguretat.
 • Monitorització i manteniment del sistema de seguretat.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Auditoria de seguretat

  Auditoria Evolutiva de Seguretat Interna (EAIS)

  Àmbit de l’auditoria : xarxes internes, equips interns, impresores de xarxa, robots industrials, etc.

  EAIS és la solució d’ HST per auditar infraestructures internes de les empreses.

  Mitjançant l’ús de la Intel·ligència Artificial d’ HST basada en l’ús de les tecnologies Big Data en les metodologies d’auditoria i verificació sense necessitat de desplaçar personal a l’oficina del client.

     Sense necessitat d’instal·lar un software al sistema del client

     Auditoria sota demanda a preus asequibles

     Ús d’un perfil únic adaptat al client

     Ràpida incorporació de nou coneixement

     Soport tècnic per les implementacions

     Informe d’auditoria en un llenguatge no tècnic

     Augment del control del quadre de direcció

     Ús combinat de més de 30 eines de seguretat i anàlisis

  Demana ja la teva auditoria de seguretat interna a HST !servicios-de-soporte-tecnico-a-computadoras-pc-y-laptops-16450-MCR20121338376_072014-F

  Mòduls de l'auditoria interna

  Anàlisis de la xarxa interna

  Denegació d’impacte sobre el funcionament

  Seguretat de la comunicació wifi

  Control d’autentificació automàtica

  Control d’actius interns accessibles via navegador web

  Anàlisis de riscos operatius

  Control d’accés remot

  Detecció de serveis i fuites d’informació

  Servidor de correu

   

  Potser estaves buscant:

  Seguretat informàtica Lleida,  Firewall Lleida, Auditoria seguretat Lleida, Antivirus Lleida, empresa de Ciberseguretat a Lleida, firewall Fortinet i Sonicwall.