Instal·lació de Xarxes

A HST ens encarreguem del desplegament de la xarxa de veu i dades de la seva empresa, sigui mitjançant cablejat estructurat, Wifi o una combinació d’ambdues tecnologies.

El cablejat estructurat consisteix en l’estesa de cables a l’interior d’un edifici amb el propòsit d’implantar una xarxa d’àrea local. Sol tractar-se de cable de parell trenat de coure, per a xarxes de tipus IEEE 802.3. No obstant això, també pot tractar-se de fibra òptica o cable coaxial.

Dissenyem i instal·lem infraestructures de cablejat estructurat en coure Categoria 5, 6 i 7, esteses de Fibra Òptica i Xarxes sense fils. L’assessorem, subministrem i instal·lem tot tipus de materials de xarxes informàtiques, armaris Rack, cables, Sais, Patch panels, Routers, Switches, electrònica de xarxa.

Un cop implementada la teva infraestructura bàsica de xarxa

Instal·larem i configurarem els teus equips informàtics, perquè puguin utilitzar els diferents serveis que ofereix el treball en xarxa local.

 • Serietat
 • Professionalitat El nostre equip està format per professionals dels sector amb experiència en instal·lacions complexes.
 • Seguretat Treballem amb els millors recursos
 • Eficàcia Perquè el client és sempre la nostra prioritat, durant la instal·lació procurem no interferir en les teves gestions diàries de l’empresa.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  Instal·lació xarxes Lleida, instal·lar xarxa Lleida, wifi Lleida, montar wifi Lleida, instal·lar xarxa local Lleida, red local Lleida, configurar xarxa wifi Lleida