Com escollir un Crm Cloud
03/02/2015
Mostrat tot

Vine a conèixer Google Apps: la solució cloud pel teu negoci

Dijous, 22 de gener de 2015 a les 19h.
Duració: 1 hora i mitja aprox.
Dirigit a: Directius i empresaris, professionals i autònoms, directors financers i qualsevol persona interessada en conèixer la informàtica al núvol.

El convidem a una sessió informativa sobre el cloud computing en general i els productes Google Apps  i  Zoho Crm en particular, que durem a terme al Col·legi Oficial de Comercials de Lleida, per a que els assistents puguin treure profit al seu negoci augmentant la productivitat, estar al dia en noves tecnologies, organització d’agenda, gestió de clients i comercial, etc.

Què és Cloud Computing? És la tecnologia on les nostres dades i les aplicacions que utilitzem no estan allotjades als nostres equips ni als nostres servidors de dades, sino als centres de dades dels nostres proveïdors de servei, als quals en connectem mitjançant dispositius amb connexió a internet. D’aquesta manera aconseguim un sistema molt més confiable, accessible des de qualsevol lloc i dispositiu, i a la vegada reduïm costos.

Què és Google Apps? És la suite de missatgeria i col·laboració de Google per empreses que inclou serveis de correu electrònic, Xat, videoconferència, suite ofimàtica i emmagatzematge de documents, disponible des de qualsevol dispositiu (Pc, tablet, mòbil, etc) amb les més altes prestacions i costos d’implantació i manteniment molt reduïts.

Què és Zoho CRM? El CRM (Customer Relationship Management) és una eina imprescindible per a qualsevol  professional  per poder fer una bona gestió  de la seva cartera de clients, possibles clients i oportunitats de negoci. Ens permet gestionar bases de dades de possibles interessats i planificar les nostres accions comercials . Zoho CRM és un CRM al núvol que s’integra amb altres aplicacions cloud com Mailchimp i Google Apps.

Estructura de la sessió:

 • Recepció i entrega de documentació
 • Què és el cloud computing
 • Beneficis econòmics i pràctics de les solucions Cloud
 • Com integrar el Cloud computing a la nostra empresa
 • Google Apps. Coneix la suite de productivitat i col·laboració de Google
 • Introducció d’un CRM Cloud: Zoho CRM
 • Preguntes i col·loqui

 

Lloc : Sala d’Actes
c/ Xavier Puig i Andreu, 46 baixos
25005 Lleida
(seu Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida)

Fàcil aparcament gratuït per la zona.

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad