pissarra centres educatius

L’informàtic de la teva escola

Amb més de 15 anys d’experiència, HST es consolida com una empresa de referència en el sector de la tecnologia i solucions de negoci a Lleida. L’educació, és una de les nostres àrees d’expansió sectorial. Des de fa uns anys treballem acuradament els problemes i les necessitats tecnològiques de les aules i centres educatius de Lleida. Informatitzem per educar.

La WIFI de l’escola no funciona o va molt lenta?

No hi ha seguretat a les connexions?

“A HST tenim totes les solucions que necessita el teu centre educatiu, tan a nivell d’aprovisionament de material informàtic com d’instal·lacions WIFI i seguretat informàtica.”

Solucions WIFI

Els problemes amb internet i les connexions WIFI són un dels problemes més greus en que es pot trobar un centre educatiu. Avui en dia sense internet, l’alumne no té informació. Nosaltres donem solucions wifi a centres educatius.

Diga’ns quin és el teu problema i et fem un estudi de viabilitat de la red WIFI sense compromís. A HST som assessors i experts en connexions wifi per a escoles.

Aules digitals

Treballem amb les principals marques del sector com Epson, Vision, Nobo, Hitachi, Promethean y SmartBoard.

Sempre amb les millors recomanacions, ens adaptem a les necessitats de cada centre educatiu per digitalitzar les aules i subministrar els equips interactius (PDI) més indicats.

Informatització de les aules

Com a distribuïdors de material i equips informàtics des dels nostres inicis, disposem de tot el material i accessoris necessaris per a l’equipament de les aules, ja siguin equips de marca o clons.

Aconsegueix els millors descomptes amb els nostres equips amb llicència de software educacional.

Paquets Microsoft

Possibilitat d’oferir Office 365 complet gratis a tots els alumnes del centre.

Microsoft ofereix comptes de correu Exchange de 50 Gb complets gratis a tot el personal i alumnes dels centres educatius.

Suport informàtic

El suport i manteniment informàtic a centres educatius és la nostra especialitat. Segons les necessitats del teu centre educatiu, et podem ajudar amb suport preventiu i/o correctius, sigui in situ o remotament. Agafa el pla que millor s’adapti a les teves necessitats: suport mensual, amb bossa d’hores o sota demanda.

Facilitat de finançament

Aconsegueix el finançament que millor s’adapti al centre.
Gestionem el teu renting.

Equips EduCAT

 • Sempre recomanem i proveïm dels millors equips per les escoles
 • Pantalles grans, bateries que duren més, garanties eficients, etc.
 • Treballem amb les principals marques : Acer – Lenovo- Samsung – Apple – Toshiba

Ofertes Portàtils Acer curs 2019-2020

(comandes abans del 14 de juny de 2019)


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  Material informàtic per escoles, aules digitals, equipaments PDI, suport informàtic per escoles i centres educatius.