Escriptoris virtuals

Ubica els ordinadors de la teva empresa al núvol mitjançant la virtualització i accedeix des de qualsevol indret.

Amb un escriptori virtual, el teu entorn Windows amb el que treballes cada dia, amb les aplicacions de gestió i els documents de treball estaran accessibles sempre des d’on vulguis.

Ja no caldrá que t’emportis més el teu ordinador de casa a l’oficina, perque amb l’escriptori virtual tindràs sempre el teu PC disponible al núvol.

Pagament per ús amb un servei tot inclòs: quan contractes serveis cloud, contractes resultats. És un servei tot inclòs (servei tècnic, backup online i actualitzacions).

Des d'on vulguis

Accedeix a teu escriptori virtual des de casa, des de l’oficina, des d’una taula d’un restaurant mentres tens una reunió de negoci, des de casa del proveïdor, des del tren,….

Des de quasevol dispositiu mòbil

Ho pots fer des de qualsevol dispositiu amb accès a internet, ja sigui el teu pc, el portàtil, des de la tablet o inclús des del teu smartpone.

Segons les condicions que tu vulguis

Configura el teu escriptori cloud segons les teves necessitats ja sigui autoritzant quines persones poden accedir des de fóra del lloc de treball o dins dels horaris que especifiquis. Això sí, el control el tens sempre TU.

Sense límit horari

Un escriptori cloud està disponible les 24 hores del dia tots els dies de l’any. SEMPRE

Seguretat i còpia

Datacenters ubicats en territori nacional, reforcem la seguretat amb servidors duplicats, ampliem la seguretat amb emmagatzemament duplicat, millorem la seguretat amb un ample de banda duplicat i avancem la seguretat amb el back up online inclòs.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:

  Escriptoris en el núvol Lleida, Escriptoris Cloud Lleida, Cloud Computing Lleida, Solucions Cloud Lleida