Corus Base

L'aplicació de gestió definitiva.

Corus Base

És una potent i complerta eina ERP que et facilitarà la gestió de vendes, compres, magatzems, cobraments, pagaments, seguiment comercial, comptabilitat i tasques administratives. Basada en una interface intuïtiva l’aplicació està desenvolupada  íntegrament en entorn Windows.

Si busques un Erp a Lleida, Corus Base és per tu. A HST som distribuïdors de Corus Base i Corus Fruits.

Personalitzem l’aplicació a la teva mida.

Com treballa el Corus ?

El sistema modular de Corus Base permet adaptar projectes individualitzats a l’estructura general del programa de manera que s’adapta a diferents sectors amb un conjunts d’opcions comunes i d’altres d’específiques per cada sector.

Globalitat

Perquè respon a les necessitats essencials de l’empresa per gestionar les relacions amb els clients de forma òptima i implantar processos interns per controlar l’activitat comercial i financera de l’empresa.

Flexibilitat

Perquè s’adapta a les característiques dels llocs de treball de la companyia. La versatilitat i facilitat del sistema permet que el personal es familiaritzi ràpidament amb el sistema.

Escalabilitat

Perquè compleix amb les noves exigències de l’entorn empresarial. En qualsevol moment es pot modificar paràmetres i funcionalitats per cobrir noves necessitats.

Integració

Perquè garanteix la integritat de la informació evitant duplicar processos i comunicacions contradictòries. L’empresa millora la productivitat gràcies a l’automatització de processos interns.

Obertura

Perquè ofereix els últims avenços tecnològics en matèria de comunicació a través d’internet, Fax , Smartphone, llocs remots (Terminal Server). Gràcies a SQL Server de Microsoft es permet l’accés incondicional des de qualsevol punt.

Compatibilitat

Perquè permet explotar les dades des de qualsevol eina ofimàtica estàndard i ens permetrà realitzar presentacions atractives informes, memòries, reports, aprofitant al màxim el sistema d’informació.

Personalització

Perquè facilita l’adaptació dels llocs de treball en funció de les necessitats i preferències de l’usuari.

Seguretat

Perquè regula l’accés dels usuaris a la informació regles i normes de control, evitant la generació d’informació errònia. La confidencialitat de les dades queda garantida.

Estabilitat

Perquè es beneficia del desenvolupament de l’aplicació des de 1998.

Orientació cap a l'anàlisis

Perquè proposa una amplia biblioteca de consultes, llistats, estadístiques i taules orientades a l’estudi de l’activitat de l’empresa.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Característiques generals de Corus Base Estandard

  • Multiempesa, multiexercici, multiusuari, multimagatzem i multidivisa.
  • Control d’accessos per usuari.
  • Informes previsualitzables exportables a excel, word, acrobat, etc.
  • Recerques incrementals.
  • Importació i exportació de fitxers.
  • Còpies de seguretat parametrizables.
  • Interface intuïtiu.
  • Ajuda on-line.

   

   

  Potser estaves buscant: 
  Corus Base Lleida, Distribuïdor Corus Base Lleida, Comprar corus base Lleida, Servei tècnic corus base Lleida