Recuperació de Dades

Servei de Recuperació de Dades

Oferim servei de recuperació de dades a tot tipus de soports: disc dur IDE, disc dur SCSI, sistema RAID, DVD, Targeta Compact Flash Card / Memory Card, Memory Stick, disc dur de servidor, PC, Mac, portàtil,etc.

Com et pot ajudar HST a recuperar les teves dades?

 • Analitzem el teu dispositiu
 • Fem un diagnòstic del mateix
 • T’informem sobre les probabilitats que tens de recuperar les dades, els teminis aproximats i el cost estimat.
 • Oferim solucions de seguretat per evitar que es repeteixi aquesta situació.

Què he de fer davant d’una avaria al dispositiu on tinc les dades?

El primer que has de fer és no manipular ni instal·lar res i contactar amb un expert en recuperació de dades. A HST, com a professionals del sector de la informàtica i noves tecnologies, tenim àmplia experiència en recuperació de dades.

recuperacio de dades

Són dades confidencials. Què pot passar?

Qualsevol dada de caràcter personal extraviada pot tenir conseqüències legals. Per això, és important actuar amb rapidesa i confiar amb un expert. A HST,  cumplim amb les mesures de seguretat necessàries en temes de LOPD i signarem un contracte de confidencialitat amb el client. La confidencialitat de les teves dades està assegurada. Els arxius recuperats s’envien amb un soport encriptat si s’escau.

Recuperació 100%

El temps és important i treballar sense els teus documents no és viable. Per això, a HST et garantim una recuperació de dades de forma ràpida i eficient. Informem sempre al client sobre la probabilitat de recuperar els arxius i garantim sempre la màxima recuperació d’arxius possibles.

 

 

99,95

servei recuperació de dades

Especificacions tècniques

Càmara Blanca CLASE 100

Més de 10.000 discs durs donants en stocks (per poder recuperar un disc es necessita un altre idèntic)

 

 


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Potser estaves buscant:
  Empresa de recuperació de dades, expert en recuperació de dades, recuperació de dades Lleida, recuperació arxius disc dur, recuperació d’arxius perduts