Nominaplus

El millor software de nòmines i gestió laboral

NominaplusNominaplus

Aquest software de gestió empresarial et permet controlar tota la informació que tingui a veure amb el personal de la teva empresa (procesos d’alta i baixa, emissió de rebuts salarials, pagaments,…)

Nominaplus gestiona també la relació de la teva empresa amb les diferents administracions públiques facilitant l’enviament i recepció d’informació laboral, contractes, cotitzacions, …

Compra i instal·la nominaplus! A HST ens encarreguem de la instal·lació i la posta en marxa.

Som distribuïdors oficialsservei tècnic de Sage a Lleida.

Oferim suport tècnic del programa Nominaplus, reparem el programa Nominaplus i t’ajudem a la posta en marxa del programa.

Estavi de temps

Estalvia temps gràcies al seu esquema de treball

Informació segura

Emmagatzement segur de la informació dels treballadors

Reducció de costos

Reducció de costos gràcies als mitjans telemàtics dels tràmits administratius comuns

A HST som distribuïdors oficials de Nominaplus a Lleida. Servei tècnic autoritzat de Nominaplus.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Funcionalitats Nominaplus:

  Treballadors– seguiment complert dels treballadors gràcies al programa de nòmines , a més a més del control de vacances, baixes, …

  Nòmines – et permet calcular de forma massiva tot tipus de rebuts de salari (nòmines, pagues extres, finiquitos,…) Enllaç amb la banca electrònica que permet pagaments eficients i segurs.

  Impostos i Seguretat Social – aquesta solució de nòmines enllaça amb el Sistema RED per la presentació de butlletins de cotització. Simplificació telemàtica dels models 110 i 190.

  Tràmits administratius – alta de contractes a través de Contrat@, enviament de partes de baixa o accidents.

  Actualització – software sempre actualitzat a les últimes modificacions legals com el nou sistema de liquidació directa de recaptació per treballadors (Cret@). Inclou sistema automàtic d’actualitzacions de les últimes novetats legals i funcionals.

  Sage Nominaplus Flex

  La solució de Sage Nominaplus Flex, és un software de gestió empresarial ideal per a Pimes i autònoms. Et permet la gestió de nòmines i personal, així com cumplir amb les obligacions legals de l’empresa amb les administracions públiques.

  Compta amb HST per l’adquisició, posta en marxa i suport de Sage Nominaplus Flex. Som servei tècnic a Lleida i partner oficial de Sage. 

  Descarrega’t la fitxa de Nominaplus Flex i compara la modalitat que més et convé:

  Nominaplus Profesional o Nominaplus Élite

  Nominaplus Professional

  Nominaplus Élite

  Aquesta solució de Sage està pensada per abarcar qualsevol tipus d’empresa fins a 10 treballadors.

  Si busques una eina de gestió laboral eficaç, fiable i complerta per cobrir les necessitats bàsiques de la teva empresa relacionades amb la generació de rebuts de salaris, la gestió amb els treballadors i les principals obligacions tributàries, el software Nominaplus Professional de Sage és ideal per a tu.

  El programa de gestió de nòmines i laboral ideal per a Pimes.

  La solució Nominaplus Élite et permetrà mantenir un control complert dels principals temes laborals de la teva empresa, inclús a través d’internet.

  Potser estaves buscant:
  Nominaplus lleida, Instal·lar Nominaplus Lleida, Comprar Nominaplus Lleida, Software gestió empresarial Lleida, servei tècnic nominaplus Lleida, servei tècnic sage Lleida, Nominaplus Flex Lleida, suport nominaplus Lleida