Software de gestió per empreses hortofructícoles

Què és Kaam Hortofructícola?

És un software de gestió complert destinat a empreses hortofructícoles i cooperatives agroalimentaries  que comencen la seva activitat o bé, per aquelles que necessiten millorar el control de la seva gestió comercial i de la seva fabricació i producció.

Serveis d’HST

Des d’HST, com a distribuïdor del software Agrokaam a Lleida  t’acompanyarem en el procés de migració cap a aquest programa de gestió agroalimentari i  t’ajudarem a controlar el teu negoci.

Kaam Hortofructícola, és el software adequat per a empreses i cooperatives de Lleida del sector agroalimentari.

Avantatges de Kaam Hortofructícola

Kaam Hortofructícola

Optimització de gestió de caixa

Es pot adaptar i configurar segons les necessitats en cada aspecte
Kaam Hortofructícola

Control d'envasat

Controla la traçabilitat de la teva empresa (lots, envasats, certificats de l’etiquetat, qualitat)
Kaam Hortofructícola

Liquidació de socis

Software perfecte per a les cooperatives per la gestió dels processos bàsics (liquidacions, bestretes, prèstecs, etc.)
Kaam Hortofructícola

Vigent en normativa

Aquesta solució té actualitzades totes les normatives oficials pel teu negoci (Qualitat BRC, IFs, Global Gap)

Processos

Recepció

Entrada de producte a les instal·lacions. En aquest apartat es comença a controlar l’estoc, preus i traçabilitat indicant entre altres dades el proveïdor polígon, parcel·la, operari de magatzem enllaçant amb les bàscules entre altres opcions

Agrupació d’entrades

Es podran agrupar diverses entrades en un sol lot per poder portar una traçabilitat més àgil. Entre altres dades podrem reflectir els lots interns, els quilos dels palets i imprimir etiquetes amb el nou lot agrupat.

Classificació i Calibrat

En tenir una entrada única de producte podrem classificar i saber quants quilos són de cada calibre, se’ns s’actualitza l’estoc en el nostre magatzem indicant els quilos corresponents a cada un d’aquests calibres i donant de baixa el producte inicial d’entrada.

Aquesta opció és molt útil si disposen d’una calibradora i per mostreig podem capturar cada un d’aquests calibres

 • Possibilitat de classificar seleccionant una entrada (albarà) o llegint un Codi de barres.
 • Possibilitat de llegir de calibradors i bàscules.
 • Calibres configurables per l’usuari.
 • Es pot repartir el destrio manual.

Paletització

En aquesta opció podrem controlar la confecció dels palets, llegint els lots amb el codi de barres indiquem els lots que hi ha a la cinta actualment, conforme es confecciona els palets per a cada calibre, indicarem els lots que s’han bolcat a cada palet.

 • Impressió de noves etiquetes amb el palet.
 • Concepció dels palets

Envasat i Fabricació

Opció on podem envasar un producte per exemple en safates fabriquem el producte final, en aquest punt es donen de baixa automàticament tots els components de l’article com els envasos, etiquetes, producte, etc ,, se li assigna el lot per a una correcta traçabilitat, així com a parts de treball, temps, impressió d’etiquetes, etc …

Gestió Comercial

Mòduls i funcionalitats

Gestió de camp

Compres i vendes

Producció

Administració

Personal

Varis


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Potser estaves buscant: 

  Software de gestió per cooperatives, programa de gestió Lleida, programa de gestió per cooperatives, solucions de gestió per cooperatives i empreses de fruita