Solucions de Teletreball

Ajudem a les pimes per a que els seus treballadors
puguin treballar des de casa seva

Vols implementar el teletreball? Tenim les solucions de teletreball per a pimes de Lleida.

A HST assessorem i ajudem a les pimes a implantar el teletreball als seus treballadors. Configurem els equips per a que els treballadors puguin treballar des des casa seva amb les eines més idònies en cada cas. Configuracions de vpn i accés remots segurs.

Som especialistes a Lleida en fer migracions de dades de l’entorn local cap al núvol, ja sigui en plataformes de Gsuite, Office 365 o similars. Si necessites migrar cap al núvol i treballar des de casa, demana assessorament professional.

T’ajudem a integrar tots aquests serveis en els teus diferents dispositius com telèfons intel·ligents, tablets, Pcs, etc. construïnt una plataforma de treball que et permeti fer reunions remotes amb el teu equip i t’ajudi en les teves tasques diàries.

Totes les implantacions i integracions toal núvol són 100% viables remotament.

Assessorament pel teletreball

Un assessorament professional sobre teletreball per a cada usuari i cada client. Recursos i plataformes al núvol com Gsuite o Office 365, entre altres.

Demana assessorament i treballa sense riscos i en un entorn segur des de casa. Si necessites implantar el teletreball a Lleida, contacta amb HST.

Connexions segures

VPN, antivirus, antimalware

Solucions cloud

Plataformes de correu i de gestió documental com Gsuite o Office 365

Backup online

Còpies de seguretat al núvol per evitar la pèrdua d’informació

Reunions en remot

Eines i recursos per les reunions en remot i videotrucades. videoconferències

Protecció de dades

Mesures de seguretat i organitzatives per protegir les dades personals

Control horari

Eines de control horari cloud

Potser estaves buscant:

Teletreball lleida, treballa des de casa, solucions teletreball, empresa especialitzada en configuracions de teletreball, eines segures pel teletreball, configuracions vpn, escriptoris remots Lleida, servidors vpn, connexions de teletreball, implementacions de teletreball a Lleida, reunions en remot, videotrucades i videoconferències.