tgProfesional Autònoms


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector dels autònoms: la gestió d’articles, els pressupostos, facturació, gestió de cobraments i pagaments, comptabilització automàtica.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques de cada sector. Som especialistes en la personalització de software.

Característiques Destacades


Articles

Permet la venda d’articles no codificats. Lectura automàtica del catàleg de productes de majoristes. Possibilitat de duplicar articles per a la ràpida codificació de dades. Permet desactivar famílies i productes quan estan obsolets o descatalogats. Foto a la fitxa de cada article.

Comptabilitat automàtica

Procés automatitzat en la generació de seients des de compres, vendes i cartera. Tancament comptable automàtic amb l’emissió dels balanços en PDF per a la gestoria. Creació del seient d’obertura. Automatització de la comptabilitat EDS o del règim de mòduls, a partir de la comptabilitat general.

Pressupostos

Possibilitat de duplicar pressupostos i factures proforma amb canvi de client. Inserir imatges d’articles per a l’emissió de pressupostos amb fotos. Seguiment comercial de pressupostos pendents d’acceptació. Facturació de pressupostos acceptats.

Factures de compra

Ràpida introducció de compres i despeses amb comptabilització automàtica als comptes predefinides en el proveïdor i creditor, o des de la pròpia factura.

Canvi de preus

Sistemes de modificació de preus de venda i de cost d’articles, per models, marques, famílies i proveïdors.

Facturació de vendes

Procés de facturació automàtica amb l’emissió massiva de factures i dels rebuts corresponents a la cartera.

Històrics d’articles

Extracte de productes comprats a proveïdors i venuts a clients, amb detall de quantitats, preus i descomptes.

Seccions de facturació

Generació de factures separades per a cada secció del client.

Hisenda

Informes d’IVA, retencions i operacions amb tercers, per a l’enviament per mail a la gestoria.

Remeses bancàries en suport magnètic

Generació de fitxers de rebuts per al seu enviament al web del banc i la seva posterior gestió del cobrament.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a autònoms, software de gestió per a pimes i autònoms a Lleida, software de gestió empresarial Lleida