tgProfesional Sector Agrari


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix las necessitats específiques del sector de l’agricultura:

el sistema de règims impositius, l’emissió d’informes per a la fiscalitat i la facilitat de generació de autofactures de compra.

La gestió de magatzem integrada en el mateix entorn de treball que la gestió comercial i comptable, agilitza els processos de control d’estoc, de facturació i de cartera.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector alimentari. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


Retencions

Ampli sistema de retencions IRPF automàtic, predefinit per proveïdor i client. Informes de retencions agrícoles per a l’emissió dels models 111 i 190.

Magatzems

Consulta ràpida de l’estoc per magatzem, traspassos entre magatzems i automatització dels moviments d’entrada i de sortida del magatzem indicat en l’albarà de compra o de venda.

Articles en mesura

Codificació dels productes en quilos, tones i en altres mesures. Impressió de la unitat de mesura de l’article en els documents.

Entregues a compte i compensació

Control dels cobraments i pagaments parcials de factures, i compensació entre compres i vendes a nivell comptable.

Inventari

Control automático del stock, recuentos periódicos de artículos, regularizaciones de stock y cambios manuales de stock.

Tipus d’IVA

Codificació de règims especials agraris i de diversos tipus d’IVA. Informes d’IVA per règims i per tipus d’IVA.

Autofactura de compra

Emissió de les factures a nom de l’agricultor al qual li vam comprar els productes. Facturació agrupada d’albarans de compra.

Dipòsits de compra i de venda

Registre d’articles en dipòsit entre proveïdors i clients, amb consulta de l’estoc en dipòsit. Facturació automàtica de dipòsits.

Serveis agrícoles

Àgil creació d’articles sense control d’estoc per a la prestació de serveis.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a empreses agrícoles, ERP per a sector agrari Lleida, software per a empreses agrícoles Lleida, software de gestió empresarial Lleida