tgProfesional Sector Alimentari


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de l’alimentació:

el control de lots i la traçabilitat dels productes alimentaris, la facturació del punt verd o taxa de reciclatge, i altres funcionalitats disponibles.

Mitjançant l’eina integrada del TPV i per la seva àmplia parametrització en tots els processos, el converteixen una solució adaptable a cada tipus de comerç alimentari.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector agrari, Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Múltiples caixes de venda directa per a les botigues de comerç al detall, de cap manera tàctil i no tàctil en un mateix entorn de treball. Lectura ràpida dels productes per codi de barres. Captura del pes de la bàscula per als aliments a granel. Consulta ràpida del preu i estoc disponible d’un article. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Arqueig de caixa per sèrie de facturació i magatzem. Històrics de tiquets emesos.

Gestió de lots

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà, dipòsit o tiquet. Traçabilitat dels articles en tot el procés comercial: des de la fabricació o compra, fins a la venda.

Escandalls i fabricació

Gestiona el procés alimentari al 100%, des de la compra de les matèries primeres, la composició dels escandalls, passant pel procés de fabricació, fins a la venda dels productes acabats. Emissió de les ordres de producció per a la fàbrica. Control de lots de les matèries primeres en la fabricació.

Punt verd

Codificació de la taxa per envàs no reciclable inclosa o no en la tarifa de venda. Import de la taxa per família i per producte. Desglossament del punt verd en els documents de venda. Informe de vendes d’articles amb punt verd.

Multitarifa

Condicions per família, article i client. Tarifes per quantitats. Descomptes a clients en cascada des de documents. Promocions per volum de vendes, X per I, amb article regal i amb descompte sobre producte.

Històrics de vendes

Productes habituals consumits per client. Consulta de l’últim preu venut des de qualsevol document de venda. Detall de lots venuts per client.

Inventaris

Control d’estoc per lot, inventari amb càrrega automàtica d’articles i lots, estoc de productes fabricats i regularitzacions d’estoc.

Comissions de vendes

Sistema de comissions per agent segons família, article i client. Informes de comissions sobre albarans emesos, facturats i cobrats.

Repartiment per rutes

Fulles de lliurament dels productes, segons les rutes establertes de cada client.

Cobraments de clients per agent

Llistes de gestió de cobraments per clients i per agents.

Seccions de facturació

Generació de factures separades per a cada secció del client.

Enviaments a clients

Emissió albarans de venda per enviament de client.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a control de lots i traçabilitat a Lleida, software de gestió per a empreses del sector alimentari i punt verd a Lleida.