tgProfesional Sector Carní


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector carni:

La solució vertical tgProfesional ED. SUBPRODUCTES CARNIS cobreix específicament, dins dels negocis carnis, els dedicats a la recollida de subproductes o espècies no vives en granges, amb la tramitació dels avisos de les asseguradores agropecuàries.

El control de lots i de la traçabilitat en tots els processos productius, troben a tgProfesional com la seva solució òptima de gestió.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector carni. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Venda d’aliments carnis mitjançant tiquet o albarà i factura. Captura del pes de la bàscula. Lectura dels articles per codi de barres. Selecció del lot de fabricació per al control de la traçabilitat. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Històrics de tiquets emesos. Aqueos de caixa amb emissió de factures de les vendes de la sessió de caixa.

Gestió de lots

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà, tiquet o dipòsit. Traçabilitat de l’article des del procés de fabricació o compra, fins a la venda.

Avisos de recollida

Completa gestió de les recollides d’animals no vius, segons els avisos rebuts per part de les explotacions agropecuàries, amb la seva posterior tramitació a l’asseguradora. Registre d’avisos pendents, enviats i facturats.

Articles

Classificats per família i per marca. Registre del codi de barres per a la ràpida lectura des de documents. Extracte de consums per proveïdor i per client. Informes de beneficis per agent, família i articles.

Facturació de vendes

Emissió de factures per secció del client. Procés de generació de factures per dates, segons el tipus de facturació del client.

Camions de carga d’animals

Enllaç amb programes de bàscules per a la captura del pes brut o net en el procés de generació d’albarans de compra i de venda.

Emissió de certificats

Des albarans de venda és possible el disseny i impressió de diversos certificats segons el tipus d’empresa.

Transportistes

Fitxes completes de proveïdors que presten el servei de transport o recollides d’animals.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Software de gestió empresarial Lleida, programa de gestió per a empreses del sector carni a Lleida, ERP per carnisseries a Lleida, software per a escorxadors a Lleida