tgProfesional Sector Fusteria


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de la fusteria:

En tot el seu ventall d’activitats relacionades amb l’alumini, la cristalleria, la fusta i el metall, sigui al detall d’instal·lació i muntatge, o bé com a majorista de materials.

Conté parametritzacions sobre control de mesures d’articles, càlculs d’unitats, volums d’articles, fabricacions d’escandalls, registre de parts de treball, assignació de qualsevol document a projectes administratius per obtenir la rendibilitat per obra o instal·lació i la facturació de vendes per obres.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector fusteria. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


Empleats

Dades personals completes. Documentació adjunta per arxivar el DNI, el contracte laboral i qualsevol altre informe. Pantalla de registre dels EPIS lliurats al treballador. Articles per tipus d’hores per a la seva facturació com a mà d’obra en parts de treball o albarans de venda. Històric d’hores per a la seva liquidació mensual.

Multitarifa

Tarifes per sectors i per clients. Tarifes manuals i automàtiques sobre costos i sobre una altra tarifa. Propagació de condicions de tarifes modificades per famílies d’articles. Condicions per família, article i client. Tarifes d’articles per quantitats. Descomptes en cascada.

Parts de treball

Detall d’hores d’empleats per dies, materials i dietes com a cost d’empresa. Opcions de facturació de parts, amb l’emissió automàtica d’albarans de venda. Pantalla de registre de parts oberts, tancats, facturats i no facturables amb filtres per clients i dates. Traspàs de parts oberts al nou exercici.

Catàleg de productes de proveïdors

Càrrega automàtica d’articles i costos de proveïdors, per agilitar la codificació de la base de dades del nostre catàleg. Codificació automàtica de famílies, marques i models des de la lectura d’articles. Permet la modificació de preus i característiques dels articles existents.

Pressupostos

No obligatori codificar ni clients, ni articles per a l’emissió de pressupostos. Funció de duplicar documents, fins i tot a altres exercicis, per agilitzar la còpia de pressupost per a altres clients. Emissió de factures proforma per asseguradores i per a clients.

Projectes

Codificació d’obres i d’instal·lacions, per assignar despeses i ingressos de forma manual o automàtica des de documents a projectes. Càlcul de resultats per projectes, per a l’optimització de futurs pressupostos de noves obres.

Inventaris

Recompte d’articles, regularitzacions d’estoc i devolucions de material. Multimagatzem amb prestatgeria, traspàs entre magatzems i canvi manual d’estoc.

Unitats d’articles

Quilos, metres lineals, metres quadrats, unitats, … Impressió de mesures en documents: amb detall per columnes de llarg, ample i gruixut.

Facturació per obres

Codificació de seccions de facturació com obres, per a l’emissió automàtica de factures separades per secció.

Històric de vendes

Consums per clients i per articles. Clients sense facturació des de data. Articles descatalogats.

Múltiples

Factor multiplicador per l’arrodoniment de la unitat de facturació i evitar la pèrdua de minves.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a fusteries a Lleida, software per a empreses alumuni i metall a Lleida, software per a cristalleries a Lleida