tgProfesional Sector Catering


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de menjars preparats:

el TPV integrat, la fabricació d’escandalls per a la gestió de menús i la traçabilitat alimentària.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector càtering. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Múltiples caixes de venda. Lectura ràpida dels productes per codi de barres. Captura del pes de la bàscula per als àpats a granel. Consulta ràpida del preu i estoc disponible d’un article. Cobraments combinats. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Registre d’entrades i sortides d’efectiu de la caixa, amb concepte, hora i data. Arqueig de caixa per sèrie de facturació i magatzem. Històrics de tiquets emesos.

Articles

Classificacions per categories, famílies, marques i models, de tipus matèria primera o producte acabat com escandall. Consulta ràpida de preu i estoc d’un article. Menjars de temporada com famílies específiques per a ser desactivades i activades fàcilment.

Traçabilitat alimentària

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà o tiquet.

Promocions

Ofertes de menjars per volum de venda, X per I, amb productes degustació de regal i amb descompte sobre producte. Condicions per família, article i client. Tarifes de productes per quantitats.

Proposta de comandes de compra

Generació automàtica de comandes a proveïdors dels aliments bàsics i imprescindibles per a la cuina, en base a uns valors d’estoc òptims i mínims establerts per a cada tipus de producte.

Punt verd

Codificació de la taxa per envàs no reciclable inclosa o no en la tarifa de venda. Import de la taxa per família i per producte. Possible desglossament del punt verd en els documents de venda.

Inventaris

Control d’estoc per lot, inventari amb càrrega automàtica d’articles i lots, estoc de productes fabricats i de matèries primeres, i regularitzacions d’estoc.

Etiquetatge amb lot de fabricació

Generació d’etiquetes dels menjars envasades, amb número de lot, data de caducitat i codi de barres.

Històric de vendes

Consums per clients i per famílies d’articles. Consulta de l’últim preu venut des de qualsevol document de venda.

Canvi manual de preus

Pantalla que permet àgilment la modificació diària dels preus de cada plat preparat o menú especial.

Històric d’articles

Extractes i estadístiques de menjars i menús amb major rotació, i menys venuts per millorar-los o substituir-los.

Catàleg de menjars amb foto

Disseny de catàleg de presentació amb la imatge de la fitxa de cada producte alimentari.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a càterings a Lleida, software de gestió per a empreses de menjar preparat Lleida, software de gestió per a empreses de càtering Lleida, software de gestió empresarial Lleida