tgProfesional Sector Copiadores


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de les copiadores:

Per a empreses dedicades a la venda i a la reparació d’equips de fotocopiadores, impressores i faxos o que presten servei de màquines en dipòsit i s’ocupen de tot el procés de manteniment, pel que fa a consumibles, peces, despeses diverses, així com de la facturació al client usuari del preu per còpia.

La solució vertical tgProfesional ED. COPIADORES conté un complet registre de màquines, tarifes de còpies per clients, comptadors de consumibles gastats i el procés de facturació de les lectures periòdiques.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector copiadores. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


Lectures

Comptadors de copiadores fins a 6 tipus de consumibles diferents. Darrera lectura i data. Registre de lectures. Càrrega totes les copiadores actives del període. Mostra la lectura anterior de cada copiadora. Procés de trucades a clients per a les lectures periòdiques

Contractes

Emissió de contractes periòdics als usuaris de les copiadores. Dates d’alta i de baixa per controlar la seva durada. Distinció entre client facturació i client instal·lació. Màquina fotocopiadora i número de sèrie. Periodicitat de facturació del servei de fotocopiadora.

Rentadibilitat per copiadora

En base a tots els recursos emprats a cada màquina i a l’assignació dels ingressos des de la facturació de còpies, obtindrem el càlcul de la rendibilitat de cadascuna.

Partes de manteniment

Mitjançant la generació de parts per registrar els consumibles, les peces substituïdes i les hores de reparació, acumularem les despeses per màquina.

Màquines copiadores

Registre de les dades de l’equip: número de sèrie, client, … Documentació adjunta per arxivar els contractes de cada màquina signats pels clients.

Tipus de copiadora

Distinció entre copiadora en manteniment, en renting, amb tòners inclosos, de baixa, de més de 5 anys i copiadora-impressora.

Factures

Procés automàtic d’emissió de factures del servei de fotocopiadora a partir de les lectures periòdiques realitzades.

Consumibles

Articles marcats amb control de còpies, per codificar els tòners de cada color.

Tarifes

Sistema de tarifes de còpies per clients.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió empreses de venda i reparació de copiadores a Lleida, software de gestió empreses de servei de copiadores a Lleida, software de gestió empresarial Lleida