tgProfesional Sector Decoració


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de la decoració:

per a les empreses de distribució majorista i per al comerç al detall.

Conté múltiples funcionalitats per al sector, i gràcies a la seva àmplia parametrització, ofereix l’agilitat i eficiència que requereix cada tipus de negoci dedicat a la decoració d’espais i llars.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector decoració. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


Articles

Classificats per categories, famílies, marques i models. Permet duplicar articles amb canvi de codi per a una ràpida codificació del catàleg de productes i serveis. Generació de codis de barres per agilitzar la compra i la venda d’articles des de documents. Foto a la fitxa de cada article. Documentació adjunta per a l’arxiu de les instruccions de muntatge de l’article decoratiu.

Partes de treball

Emissió dels parts de fabricació automàtica d’articles, sota comanda o per existències, amb descompte d’estoc de materials i control d’hores d’empleats. Opcions de facturació de parts, amb l’emissió automàtica d’albarans de venda. Pantalla de registre de parts oberts, tancats, facturats i no facturables amb filtres per clients i dates. Traspàs de parts oberts al nou exercici.

Catàleg de productes de proveïdors

Càrrega automàtica d’articles i costos de proveïdors, per agilitzar la codificació del nostre catàleg de productes. Codificació automàtica de famílies, marques i models des de la lectura d’articles. Permet la modificació de preus i característiques dels articles existents.

Escandalls i fabricació

Gestiona el procés de fabricació i muntatge de productes de decoració, des de la compra dels materials i accessoris, la composició de l’article com escandall, passant pel procés de producció, fins a la venda o instal·lació del producte acabat.

Pressupostos

No obligatori codificar ni clients, ni articles per a l’emissió de pressupostos. Funció de duplicar documents, fins i tot a altres exercicis, per agilitzar la còpia de pressupost per a altres clients. Recàlcul de preus d’articles amb canvi de tarifa.

Multitarifa

Tarifes per sectors i per clients. Tarifes manuals i automàtiques sobre costos i sobre una altra tarifa. Propagació de condicions de tarifes modificades per famílies d’articles. Condicions per família, article i client.

Tarifes per punts

Càlcul de preus de venda pel nombre de punts de cada moble. Costos d’articles de proveïdors pel valor unitari del punt. Recàlcul de preus d’articles en documents amb canvi de tarifa.

Inventari

Recompte d’articles, regularitzacions d’estoc i devolucions de material. Multimagatzem, traspàs entre magatzems i canvi manual d’estoc.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a botigues de decoració a Lleida, software de gestió per a empreses majoristes de decoració a Lleida, software de gestió empresarial Lleida