tgProfesional Sector Distribuidors


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector deles distribuïdores:

cobreix les necessitats específiques del sector de la distribució de begudes i comestibles, gràcies a la gestió de magatzem, expedicions, tractaments d’envasos i embalatges i per la liquidació de comissions a agents repartidors i venedors, entre altres funcionalitats.

Permet el control de lots i de la traçabilitat dels productes, la facturació del punt verd o taxa de reciclatge i ofereix l’agilitat en la preparació de les comandes de venda que requereix el magatzem.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector distribuïdores. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Múltiples caixes de venda directa. Lectura ràpida dels productes per codi de barres. Captura del pes de la bàscula per a les productes a granel. Consulta ràpida del preu i de l’estoc disponible d’un article. Cobraments combinats. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Arqueig de caixa per sèrie de facturació i magatzem. Històrics de tiquets emesos.

Articles

Estadístiques, extractes i filtres d’articles per categories, famílies, marques i models, de tipus matèria primera o producte acabat com escandall. Consulta ràpida de preu i estoc d’un article. Productes de temporada com famílies específiques per a ser desactivades i activades fàcilment.

Gestió de lots

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà, dipòsit o tiquet. Traçabilitat dels articles des del procés de compra, fins a la venda.

Promocions

Ofertes d’articles per volum de vendes, X per Y, amb productes degustació de regal i amb descompte sobre producte. Condicions per família, article i client. Tarifes d’articles per quantitats. Descomptes a clients en cascada des de documents.

Expedicions

Automatització en el procés de preparació de comandes a clients per al magatzem. Generació d’expedicions d’articles des albarans de venda. Càlcul d’embalums, quilos i volum per a cada enviament. Informes d’articles agrupats.

Proposta de comandes de compra

Generació automàtica de comandes a proveïdors d’articles, en base a uns valors d’estoc òptims i mínims establerts per a cada tipus de producte.

Tractament d’envasos i embalatges

Control del cubicatge dels envasos i embalatges interns i externs, i càlcul d’embalums amb totalització de volums i pesos per al seu posterior enviament.

Històrics de vendes

Productes habituals consumits per client. Consulta de l’últim preu venut des de qualsevol document de venda. Detall de lots venuts per client.

Comissions de vendes per agent

Sistema de comissions per agent segons la família, l’article i el client. Informes de comissions sobre albarans emesos, facturats i cobrats.

Inventaris

Control d’estoc per lot, inventari amb càrrega automàtica d’articles i lots, estoc de productes fabricats i regularitzacions d’estoc.

Catàleg d’articles amb foto

Disseny de catàleg de presentació amb la imatge de la fitxa de cada producte per als agents venedors.

Repartiment per rutes

Fulles de lliurament dels productes, segons les rutes establertes de cada client.

Seccions de facturació

Generació de factures separades per a cada centre, sucursal o botiga del client.

Cobraments de clients per agent

Llistes de gestió de cobraments per clients i per agents.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a empreses distribuïdores de begudes a Lleida, programa de gestió per a empreses distribuïdores de alimientación a Lleida, software de gestió per a distribuïdores de productes de neteja a Lleida, software de gestió per a distribuïdores de confitats a Lleida, software de gestió per a distribuïdores de congelats a Lleida, software de gestió per a distribuïdores de brioixeria a Lleida