tgProfesional Sector Esport


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de l’esport:

en tot el seu ventall d’activitats sigui de servei, per a centres esportius, gimnasos i clubs privats de socis, o bé de producte, per a majoristes i minoristes d’articles, complements, tèxtil i calçat d’esport i activitats d’aventura.

Control de quotes de socis mitjançant subscripcions periòdiques, facturació automàtica de quotes, remeses bancàries de rebuts mensuals, fotografies en les fitxes d’usuaris per a l’emissió de carnets d’identificació i rendibilitat per activitats del centre. Mitjançant l’eina integrada del TPV agilitzarà el sistema de venda a les botigues comercialitzadores de productes esportius.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector esport. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


Socis

Fitxes completes d’usuaris del gimnàs, amb dades personals, data de naixement, fotografia i dades bancàries. Text lliure per anotar malalties, lesions i altres aspectes a tenir en compte per a realitzar activitats esportives. Documentació adjunta per a l’arxiu del DNI i d’altres documents acreditatius.

Talles i colors

Codificació de famílies i articles per talla i color. Consulta ràpida d’estoc de cada de producte per talla i color. Compres i vendes amb introducció talles i colors mitjançant la quadrícula d’estoc per magatzem. Creació automàtica de codis de barres amb talla i color i emissió d’etiquetes.

Rentadibilitat per activitat

Mitjançant la gestió de projectes administratius, sèries de documents o configurant una comptabilitat analítica, és possible obtenir informes de rendibilitat de cada secció de negoci o activitat esportiva impartida al centre.

Quotes

Articles de serveis per a ser facturats als socis, segons les tarifes establertes per clients. Tarifes per quantitats o bons contractats. Funcionalitats d’increment automàtic de quotes per temporades.

CRM

L’eina integrada de gestió d’activitats permet el control d’horaris i assignació de classes particulars de monitors per a l’entrenament personal de cada soci.

Històrics clients i proveïdors

Registre de productes venuts i comprats, amb detall de preus i descomptes aplicats, consulta d’extractes mensuals d’operacions i obtenció de gràfics de consum.

Inventaris

Recompte d’articles, regularitzacions d’estoc per talla i color i canvi manual d’estoc. Tramitació de devolucions, gestió multimagatzem amb ubicacions i traspàs entre magatzems.

Proposta de comandes de compra

Generació automàtica de comandes a proveïdors, en base a uns valors d’estoc òptims i mínims establerts per a cada tipus de producte esportiu.

Subscripcions

Registre de les quotes de tots els socis per la seva facturació periòdica segons el tipus d’abonament contractat per l’usuari, mensual, trimestral, etc.

Històrics dels articles

Extractes i estadístiques d’articles amb més rotació, i menys venuts per a la provisió de compres.

Remeses bancàries

Generació de fitxers de rebuts per a la seva tramesa telemàtica des del web de l’entitat bancària.

Facturació de quotes

Sistema de facturació automàtic per a l’emissió dels rebuts bancaris diaris.

TPV

Per al comerç de productes, roba i calçat d’esport, inclou múltiples funcionalitats i parametritzacions per a la gestió de terminals de punt de venda. Lectura ràpida dels productes per codi de barres. Consulta ràpida del preu i estoc disponible d’un article. Permet aparcar i recuperar tiquets. Històrics de tiquets emesos. Reserves d’uniformes escolars o d’equips esportius amb lliuraments parcials en tiquets.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a botigues d’esport a Lleida, software de gestió per a centres d’esport a Lleida, software de gestió empresarial Lleida, software per a gimnasos Lleida