tgProfesional Sector Frutícola


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector fitosanitari:

paràmetres de control de lots i de la traçabilitat, classificacions d’articles com a matèries perilloses, llistats d’inventaris, i l’eina integrada del dissenyador d’informes, que facilita l’emissió de qualsevol document que contingui tota la informació requerida per la indústria fitosanitària.

En tgProfesional ED. PERSONALITZADA per al sector fitosanitari es registren els productes amb control del número de registre, tipus d’article i categoria LOM

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector fructícola. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Múltiples caixes de venda. Lectura ràpida dels productes per codi de barres. Captura del pes de la bàscula per als aliments a granel. Consulta ràpida del preu i estoc disponible d’un article. Cobraments combinats. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Registre d’entrades i sortides d’efectiu de la caixa, amb concepte, hora i data. Arqueig de caixa per sèrie de facturació i magatzem. Històrics de tiquets emesos.

Traçabilitat alimentària

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà, dipòsit o tiquet. Traçabilitat dels articles des del procés de compra, fins a la venda.

Descomptes per client

Condicions per família, article i client. Tarifes per quantitats. Descomptes a clients en cascada des de documents. Promocions per volum de vendes, X per Y, amb article regal i amb descompte sobre producte. Multitarifa.

Històrics de vendes

Consums per clients i per articles. Consulta de l’últim preu venut des de qualsevol document de venda. Detall de lots venuts per client amb accés directe al document i al lot.

Punt verd

Codificació de la taxa per envàs no reciclable inclosa o no en la tarifa de venda. Import de la taxa per família i per producte. Desglossament del punt verd en els documents de venda.

Canvi manual de preus

Pantalla que permet àgilment la modificació diària dels preus de fruites i verdures, segons les tarifes de mercat tan canviants de la indústria agrícola.

Inventaris

Control d’estoc per lot, inventari amb càrrega automàtica d’articles i lots, estoc de productes fabricats i regularitzacions d’estoc. Traspassos entre magatzems.

Cobraments de vendes per agent

Sistema de comissions per agent segons família, article i client. Informes de comissions sobre albarans emesos, facturats i cobrats.

Demana informació sense compromís



    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per verduleries a Lleida, software de gestió per a fruiteries Lleida, software de gestió sector fructícola Lleida, ERP per a empreses fructícoles a Lleida