tgProfesional Sector Hostaler


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector hostaler:

complet control de l’allotjament en hotels, hostals i cases rurals, gràcies al potent TPV integrat per a la gestió del seu restaurant, el control total de la rebotiga, existències i compres, i múltiples funcionalitats.

Gestió d’immobles i habitacions de lloguer, la generació de diversos models de contractes i la visualització ràpida de lloguers mitjançant el calendari d’ocupació.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector hostaler. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV tàctil i no tàctil integrat

Múltiples caixes de venda per a la gestió del restaurant. Cobraments combinats. Permet aparcar i recuperar tiquets. Registre de moviments de caixa. Traspàs de tiquet a albarà per anotar el consum de la cafeteria a l’habitació allotjada.

Proposta de comandes de compra

Generació automàtica de comandes a proveïdors dels aliments bàsics i imprescindibles per a la cuina, en base a uns valors d’estoc òptims i mínims establerts per a cada tipus de producte.

Inventaris

Control automàtic d’estoc, inventari amb càrrega automàtica d’articles, canvi d’estoc manual i regularitzacions d’estoc. Valoració de l’inventari a cost brut, net o mitjà i sobre tarifa de venda.

Serveis

Codificació com articles d’allotjament per a l’emissió d’estadístiques, extractes periòdics i gràfics de consum.

Informe de Seguretat Ciutadana

Relació de ciutadans allotjats en un establiment hostaler per al control de la policia.

Tarifes d’allotjament per temporada

Pantalla que permet àgilment la modificació dels preus dels serveis d’allotjament.

Canvi manual de preus

Pantalla que permet àgilment la modificació dels preus dels serveis d’allotjament.

Immobles

Classificacions d’habitacions amb immobles per tipus: individual, doble, suite, etc.

Planning d’ocupació

Calendari de disponibilitat d’habitacions lliures amb diversos filtres.

Taxa d’allotjament

Impost sobre les estades en establiments hotelers.

Lloguers

Codificació d’habitacions per a l’allotjament com lloguers.

Contractes

Generació de contractes de lloguer per dates.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per sector hostaler a Lleida, software de gestió per a hotels a Lleida, software de gestió per a hotels, cases rurals i restaurants a Lleida, software de gestió empresarial Lleida