tgProfesional Sector Ramader


El software de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector ramader:

múltiples funcionalitats, la seva àmplia parametrització per a cada negoci i la seva agilitat en tots els processos de gestió.

Control del nombre d’animals, els quilos bruts i els quilos nets, a les pantalles d’albarans de compra i albarans de venda per a la seva posterior facturació.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques del sector ramader. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


 Traçabilitat alimentària

Creació de lots des del albarà de compra amb registre de les dates de compra, fabricació, envasat i caducitat. Comptador de lots propi per a la seva generació automàtica. Registre del lot des de qualsevol document de venda: albarà, dipòsit o tiquet. Traçabilitat dels articles des del procés de compra, fins a la venda.

Multimagatzem

Consulta ràpida de l’estoc per magatzem, traspassos entre magatzems, moviments d’entrada i de sortida del magatzem indicat en l’albarà de compra o de venda.

Retencions

Ampli sistema automàtic de retencions, per omissió per proveïdor i client. Informes de retencions amb la informació sol·licitada en els models 111 i 190.

Factures de compra

Ràpida introducció de compres i despeses amb comptabilització automàtica als comptes predefinides en el proveïdor i creditor, o des de la pròpia factura.

Autofactura de compra

Emissió de les factures en nom del ramader a qui li vam comprar els productes. Facturació agrupada d’albarans de compra.

Tipus d’IVA

Codificació de règims especials del sector primari i de diversos tipus d’IVA. Informes d’IVA per règims i per tipus d’IVA.

Inventaris

Control automàtic de l’estoc, recomptes periòdics d’articles, regularitzacions d’estoc i canvis manuals d’estoc.

Entregues a compte i compensació

Control dels pagaments i cobraments parcials de factures, compensació entre compres i vendes a nivell comptable.

Albarans de compra i venta

Introducció del nombre d’animals, quilos bruts i quilos nets en documents per a la seva facturació.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a ramaders a Lleida, software de gestió per granges a Lleida,  software de gestió empresarial Lleida