Cloud Connect

Còpies de seguretat i replicació al núvol

Amb Veeam Cloud Connect obtindrà còpies de seguretat offsite i replicació ràpida i segura al núvol, sense la complexitat ni el cost de crear i mantenir una infraestructura externa.

Còpies de seguretat offsite

Tingui les seves còpies offsite en un repositori allotjat en el núvol amb connexió segura SSL

Completa visibilitat i control

Accés i recuperació fàcil de les seves dades directament des de la consola backup

Xifrat end-to-end

Totes les seves dades estaràn xifrades i protegides durant tot el procés de backup

Failover ràpid i flexible

Amb pocs clics aconsegueixi un failover complet o parcial a un emplaçament remot de DR

La regla del “3-2-1” sense complicacions

La “regla 3-2-1” estableix que es necessita mantenir tres còpies de les seves dades, emmagatzemades en dos tipus de suport diferents, amb una de les còpies offsite, però això suposa un gran desafiament per la quantitat de dades a recolzar i les limitacions de l’ample de banda. Veeam Cloud Connect ajuda a mantenir les seves còpies offsite sense gastar diners en recursos ni ample de banda gràcies a la seva tecnologia d’acceleració WAN integrada.

veeam cloud connect copia de seguretat lleida

Disponibilitat completa amb DRaaS

Per garantir que el seu negoci estigui disponible en qualsevol moment encara que succeeixi algun desastre, ha d’assegurar-se que disposa d’un pla de DR (Disaster Recovery) sòlid.
Veeam Cloud Connect li ofereix un servei de DRaaS (Disaster Recovery as a Service) de debò per a totes les seves aplicacions amb baixos RPOs a través dels millors proveïdors de tot el món, per així mantenir les seves dades sempre disponibles.

veeam cloud connect copia de seguretat lleida


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Veeam Cloud Connect forma part de Veeam Backup & Replication, la plataforma nº1 per a còpies de seguretat.

    Potser estaves buscant:

    Còpies de seguretat Lleida, backup Lleida, proveïdor veeam cloud connect Lleida, proveïdor de còpies de seguretat Lleida, còpia online Lleida, Veeam Cloud Lleida, Veeam cloud connect Lleida, empresa de Lleida Veeam cloud connect