Videoconferència

Videoconferència de sala

HST posa a la teva disposició solucions a les teves necessitats de comunicació corporativa. A través de l’ús de la videoconferència de sala la teva organització podrà tenir una connexió en temps real amb els teus socis en altres ubicacions, aprofitant els beneficis de la comunicació visual a la vegada que redueix en costos de transport i maximitza la teva productivitat.

Som especialistes en videoconferència per hotels, videoconferència per empreses, etc.

Avantatges :

Aconseguim emular l’entorn d’una reunió habitual, permetent el compartir vídeo, veu i dades, el que es tradueix en que les parts involucrades vegin, sentin i presentin el material de la mateixa manera que si estiguessin a la mateixa habitació.

Productivitat :

Una eina perquè les teves comunicacions siguin cada vegada més efectives, productives i eficaces fent més àgils els processos i operacions de la companyia fins i tot en els llocs més distants.

Aprofitant els teus propis recursos per rebre formació a distància, tenir juntes directives sense necessitat de moure físicament i moltes altres utilitats que et permeten guanyar en temps i diners.

Treball d’HST

HST compta amb l’experiència necessària per realitzar les més complexes instal·lacions de videoconferència, utilitzant la tecnologia de manera que doni suport a les operacions de la teva organització, comptant a més amb el suport dels fabricants líders en telepresència i un ampli coneixement del sistema i les necessitats dels clients.

Treballa cara a cara de forma més productiva i més eficient amb qualsevol persona, sigui on sigui, utilitzant les solucions de telepresència i vídeo HD que ofereix HST, distribuïdor a Lleida i Tarragona dels productes de Polycom, Ceelab, Sony i Life Size, entre altres.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Sabies que les persones aprenen fins al doble en reunions cara a cara comparat amb converses només de veu? I que més de la meitat (prop d’un 55%) de l’impacte de la comunicació visual prové d’expressions facials i llenguatge corporal (on només un 38% prové de la inflexió vocal)?

   

   

   

  Potser estava buscant:

  Videoconferencia de sala Lleida, equips videoconferencia Lleida, videoconferencia per empreses, videoconferencia per hotels