Videovigilància

Saps el què està passant a la teva empresa quan no hi ets?

HST, distribuïdors i instal·ladors de sistemes de videovigilància a Lleida

Funcionamentvideovigilancia lleida

Els sistemes de videovigilancia no només graven tot el que està passant al teu
negoci, sinó que també et permet veure-ho, ja sigui en temps real o en les gravacions des de qualsevol dispositiu (Smartphone, ordinador, tablet).

Productivitat

Estudis recents demostren que els problemes de productivitat, puntualitat i honradesa del personal, disminueixen fins a un 80% quan a l’empresa hi ha instal·lat un sistema de videovigilància.

Seguretat

Els delinqüents eviten els locals protegits amb aquest tipus de sistemes ja que saben que les seves actuacions estaran enregistrades per les càmeres.

Solucions

A HST disposem de la major gamma de solucions professionals de video per vigilar i controlar el teu negoci tant de forma local com remotament des d’internet.


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Càmeres i gravadors

  Les imatges sempre es veuen de forma local bé en un monitor o bé mitjançant un ordinador amb un programa de control. Es composen de diverses càmeres, d’un monitor i d’un gravador digital que és el cor del sistema i que s’encarrega de gravar les imatges de les diferents càmeres en un disc dur.

  Aquests sistemes solen ser de 4, 8 i 16 càmeres. Els sistemes de televigilància són els més moderns i avançats que existeixen en l’actualitat, permetent tota mena de configuracions i aportant el major nombre de característiques i possibilitats sent molt fàcils d’utilitzar.

   

   

   

  Potser estabes buscant:
  videovigilància Lleida, càmeres ip Lleida, cctv Lleida, instal·lar càmeres Lleida, veure camares des del mòbil Lleida