La plataforma informàtica al núvol de Microsoft

Què és Microsoft Azure?

És la plataforma al núvol de Microsoft. Hi podem instal·lar servidors, emmagatzemament, dades, xarxes vpn i aplicacions, i així tenir al núvol la nostra infraestructura de la mà de Microsoft.

Què podem fer amb Azure?

 • Crear Infraestructures virtuals – podem utilitzar la mateixa infraestructura virtual i eines que les que utilitzem ara de forma local.
 • Desenvolupar aplicacions actuals – podem crear i desenvolupar una gran varietat d’aplicacions per Android, IOS i Windows. Gaudeix del núvol amb les aplicacions web, mòbils,… Escalabilitat segons les necessitats del moment.
 • Gestionar identitats i accessos – podem administrar els comptes d’usuaris, sincronitzar i administrar els directoris locals actuals i utilitzar un únic inici de sessió per totes les aplicacions de software com a servei (SAS).

Cloud híbrid

Estem davant d’un cloud híbrid, el qual  permet que les teves dades estiguin emmagatzemades a fora de les teves dependències, és a dir, amb el proveïdor cloud,  però també permet que quedin emmagatzemades localment, el qual combina les avantatges de les dos infraestructures.

Infraestructura  i plataforma
(IaaS + PaaS)

Azure és la plataforma líder en solució d’infraestructura com a servei (IaaS) i plataforma com a serveis (PaaS). La combinació d’aquest dos serveis et permet crear aplicacions així com implementar-les i portar-ne l’administració segons les teves necessitats per tal d’augmentar productivitat.

Devices Cloud

Compatible amb altres sistemes

Azure és compatible amb altres sistemes operatius com Windows, Linux, SQL, Oracle, Java, C# i Server.

 

100% operatiu

El contracte de nivell de servei (SLA) que ofereix Azure compta amb una disponibilitat del 99,95%, a més a més d’un soport tècnic sempre a disposició.

 

 

99,95

Escalable

Escalabilitat i pagament per ús

Segons demanda i necessitats, es pot ampliar i/o reduïr fàcilment, el que fa que el client només pagui pel que utilitza en cada moment.

 

 

Per tot arreu

Gràcies a una xarxa global de centres de dades  administrats per Microsoft , Azure aporta una gran varietat d’aplicacions que garantizen que el client rebi sempre el major rendiment. Azure és el proveïdor líder en cloud a la Xina Oriental i continua amb la seva expansió.

Mapa del mon


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


   

   

  Potser estaves buscant:
  Microsoft Azure Lleida, Cloud Microsoft Lleida