Com escollir un Crm Cloud
03/02/2015
oficina HST
Renovació d’infraestructures i centre de treball a HST
04/02/2015
Mostrat tot

Com pot la meva empresa augmentar vendes gràcies a internet?

Si t’estàs fent aquesta pregunta et convidem a descobrir com ho pots aconseguir. El 18 de febrer a les 9,15h. durem a terme aquesta sessió, totalment gratuïta, per a tothom qui hi estigui interessat. D’aquesta manera, començarem aquest any amb el cicle de sessions divulgatives que des de fa un temps venim organitzant a diferents espais de Lleida i província.

Aquesta primera sessió, Com pot la meva empresa augmentar vendes gràcies a internet, es durà terme a la Sala de Juntes de l’Edifici de la Cambra de Comerç de Lleida (c/Anselm Clavé, 2 – 25007 Lleida) i com ja hem dit, està oberta a tothom.

Si ets empresari, autònom, o professional interessat. Inscriu-te ara : boto inscripcio webok

La estructura de la sessió serà:

 • Estratègia general de marqueting on line
 • Web corporativa : parlarem de les característiques que ha de tenir una web actual, què ha d’incloure i què no, tendències en disseny i en tecnologies (WordPress)
 • SEO: el posicionament de la teva web és clau per vendre més
 • Adwords: publicitat a Google internet amb pagament per click
 • Display: Publicitat tipus Banner en webs utilitzant la xarxa d’anuncis de Google i remarketing
 • Landing Page: una bona pàgina d’aterratge ens ajudarà a tenir més alt índex de conversió
 • Eines d’analítica : Google Analytics
 • Ecommerce: la teva botiga online
 • Mail Marketing: utilització d’una plataforma especialitzada per enviar campanyes d’emailing i anàlisis dels resultats
 • Blog: genera contingut de valor pels teus seguidors
 • CRM: què és un Crm i com ens pot ajudar a les nostres accions d’E-Marketing
 • Xarxes Socials : com utilitzar-les a l’empresa
Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad