Com pot la meva empresa augmentar vendes gràcies a internet?
04/02/2015
Tot un èxit la sessió “Com augmentar vendes gràcies a internet”
19/02/2015
Mostrat tot

Renovació d’infraestructures i centre de treball a HST

A Hst hem renovat les nostres instal·lacions amb l’objectiu de poder donar un millor servei als nostres clients i usuaris, i a la vegada optimitzar l’espai de treball.

Ampliem la zona de Help Desk per una millor monitorització dels sistemes dels nostres clients i millorem la nostra infraestructura informàtica amb la posta en marxa d’un nou CPD amb les més modernes tecnologies, que passa a complementar la nostra infraestructura existent en centres de dades externs.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad